Sergiu, „tăticul călăreț”, s-a angajat. Luptătorul Cătălin Moroșanu l-a ajutat și de această dată

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
16/04/2020, 21:41
Sergiu, „tăticul călăreț”, s-a angajat. Luptătorul Cătălin Moroșanu l-a ajutat și de această dată
Sergiu Ciobotariu s-a angajat. Cătălin Moroșanu l-a ajutat.

Sergiu Ciobotariu, tânărul care a mers călare până la maternitate ca să își vadă soția și copilul nou născut, s-a angajat. Cel care l-a ajutat este Cătălin Moroșanu. Luptătorul i-a schimbat complet viața.

Cătălin Moroșanu i-a găsit serviciu lui Sergiu

Sergiu, tânărul din Iași care a impresionat o țară întreagă după ce a mers călare până la maternitate ca să își vadă soția și copilul nou născut, are o altă viață. S-a mutat în casă nouă și si-a găsit un serviciu stabil. Până acum, lucra cu ziua și abia dacă venea acasă cu 20-30 de lei.

După ce a aflat cazul lui, Cătălin Moroșanu s-a oferit să îl ajute. Astfel că, după ce a reușit să strângă 42.600 de euro de la oamenii de bine, i-a găsit o căsuță pentu el și familia lui și un serviciu stabil.

A fost la interviu la Apa Vital

Din suma strânsă, lui Sergiu i-au rămas 5000 de euro, bani pe care îi va folosi pentru zile negre sau situații de urgență. Pentru că, acum, soarta i-a surâs din nou. A fost la un interviu de angajare la Apa Vital, o firmă din Iași ce oferă servicii de alimentare cu apă, canalizare şi epurare, și așteaptă telefonul acestora pentru a începe serviciul.

Cătălin Moroșanu este cel care l-a ajutat și de această dată. Le-a povestit patronilor situația lui și viața grea pe care a dus-o, iar aceștia l-au chemat la o discuție.

Sergiu Ciobotariu a devenit cunoscut după ce a traversat un oraș întreg, călare pe cal, pentru a merge la maternitate să-și vadă pruncul nou-născut. A fost oprit de polițiști chiar în centrul municipiului Iași. Acesta le-a explicat oamenilor legii că este din localitatea Răducăneni și că merge la soția lui care născuse.

Singura posibilitate era să ia taxiul, dar nu a vrut să cheltuiască banii pe taxi. Ș-așa nu erau mulți. A preferat să le cumpere copiilor mâncare, iar el a încălecat pe cal și a pornit spre oraș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×