Șerban Huidu, mesaj acid despre pandemia care a lovit România. Atac la adresa președintelui Iohannis

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/04/2020, 10:32
Șerban Huidu, mesaj acid despre pandemia care a lovit România. Atac la adresa președintelui Iohannis
Șerban Huidu l-a atacat extrem de dur pe Klaus Iohannis din cauza crizei coronavirusului. Sursa foto: Instagram

Tot mai multe persoane publice își dau cu părerea despre ce se întâmplă în România de mai bine de trei săptămâni. Șerban Huidu se numără printre jurnaliștii care vociferează cel ami puternic, iar într-o postare recentă pe blogul său a împărțit cuvinte dure în toate părțile.

Șerban Huidu contestă felul în care autoritățile acționează în această criză

Cârcotașul este dezamăgit de felul în care autoritățile gestionează criza de coronavirus din țara noastră. A avut cuvinte grele de adresat atât medicilor cât și clasei politice.

Huidu susține că spitalele din România sunt pline de incompetenți, de pile și cumetrii, de sinecuri de partide. Nu a iertat niciunul din marile partide aflate la putere în ultimii 30 de ani, așa că l-a atacat inclusiv pe președintele Klaus Iohannis.

„Spitalul de la Suceava, condus de politruci numiți de baronul Flutur”

„Nu de pomana ta au nevoie medicii, domnule președinte, ci de echipamente de protecție, proceduri clare și disciplină în spitale dar mai ales în societate. Și mai au nevoie de onestitate să le spui sincer: Mă voi ocupa personal de sistemul de sănătate după această Criză”, a scris Huidu pe blog.

„Să aștepți să o reacție normală și umană din partea celui ce în campanie electorală laudă și premia spitalul din Suceava condus de politruci numiți de baronul local Flutur de la PNL, e o utopie”, a completat vedeta Prima TV.

Cât despre haosul din sistemul medical, Huidu a găsit și câteva cauze, dincolo de cele politice. Prezentatorul de televiziune susține că lipsa procedurilor și a unui management eficient sunt criminale, lucruri pe care le putem constata cu toții zilele acestea.

Ca mai toți românii, și Huidu este de părere că în primul rând trebuie protejați medicii, cu echipamente de protecție speciale și abia apoi putem vorbi despre salvarea de vieți omenești în această pandemie și dincolo de ea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×