Semnificații pentru 20. 01. 2020 – o dată care ne aduce schimbări și posibile conflicte. Analiză numerologică plus cum vor fi afectate zodiile

Dan Suta   
în Horoscop
19/01/2020, 16:14
Semnificații pentru 20. 01. 2020 – o dată care ne aduce schimbări și posibile conflicte. Analiză numerologică plus cum vor fi afectate zodiile
Semnificații numerologice și astrologice pentru 20. 01. 2020. Sursa foto: pixabay.com

Fanatik îți prezintă cele mai interesante semnificații pentru 20.01. 2020. Data de 20.01. 2020 este una cu totul specială din punct de vedere numerologic. 20 apare de trei ori în data de mâine. Putem analiza ce ne așteaptă reducând toate cifrele ce compun această dată la una singură.

Semnificații pentru 20.01 2020 – zi guvernată de cifra spiritualității

Așadar, ziua de mâine va fi o zi guvernată de cifra 7 (rezultatul adunării 2+1+2+2). În numerologie, cifra 7 este cifra divinității sau a spiritualității. O zi marcată de cifra 7 aduce în general stabilitate și lucruri bune, dar va fi așa și mâine?

Se pare că începutul de săptămână coincide cu cea mai deprimantă zi din an, deci poate fi vorba aici de lucruri pozitive? Dacă analizăm data strict din punct de vedere numerologic va fi o zi marcată numai de aspecte pozitive.

Unele zodii vor pica în lacul de tristețe

Cu toate acestea, având în vedere că este prima zi a săptămânii, avem deci cifra 1, lucrurile pot degenera în rândul celor care nu sunt tocmai împăcați sufletește. Persoanele care au conflicte interioare se vor lovi de tot felul de probleme, de dileme care ar trebui clarificate pentru totdeauna.

Cifra 7 în numerologie aduce schimbări în bine, ne apropie mai mult de spiritualitate și ne face să conștientizăm care este cu adevăratul sensul nostru pe pământ. Este o chemare spre acele taine pe care le-am abandonat din cauza tăvălugului tehnologic din ultimii ani.

E un fel de întoarcere la matcă, la glie, la bazele după care ne-am construit sufletește. 7 are și aspecte negative și nu întâmplător mâine va fi cea mai deprimantă zi din an.

Oamenii care privesc lucrurile cu o profunzime greu de înțeles pentru ceilalți tind să se izoleze, să cadă în depresie. Riscul este crescut aici mai ales pentru marii artiști ori pentru cărturarii vremurilor noastre.

Din punct de vedere astrologic, raportat la datele numerologice, se poate spune că e o zi în general bună.

Berbecii vor urmări să se stabilizeze din punct de vedere emoțional și se vor feri de decizii radicale, Taurii vor fi și ei mai reticenți, Gemenii vor avea tot felul de idei interesante, iar Racii devin melancolici.

Fecioarele capătă o forță puternică de undeva din neant și o folosesc în îmbunătățirea relației cu cei din jur, Balanțele se vor ocupa de treburile casnice, Scorpionii vor tânji după o iubire neîmplinită, iar Săgetătorii, Capricornii, Vărsătorii și Peștii vor face tot posibilul să iasă cu bine din conflictul interior pe care îl poartă de luni bine.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×