Semnele din ziua nunții care îți spun dacă mariajul tău va rezista!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
16/06/2018, 13:26
Semnele din ziua nunții care îți spun dacă mariajul tău va rezista! GALERIE FOTO
Semnele de la nunta care anunta dezastrul in mariaj

Ziua nunții, cea mai importantă din viața mirilor, este de neuitat! Cei doi însă trebuie să fie atenți la semnele care apar pe parcursul întregii ceremonii, pentru a vedea daca vor rămâne sau nu împreună pentru toată viața. Un fotograf de evenimente a devenit expert în astfel de semne, pe care le-a făcut acum publice! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Care sunt semnele din ziua nunții care îți spun cât și dacă mariajul tău va rezista

Momentul în care se taie tortul atrage atenția tuturor care iau parte la o nuntă. Mirele și mireasa se așează în centru și trec, simbolic, cuțitul peste prăjitura supraetajată, după care, în general, se ”încinge” o ”bătaie” cu frișcă. Însă, dacă mireasa îi cere mirelui să nu îi arunce cu blatul plin de cremă pe față, iar acesta din urmă nu îi respectă dorința, acesta este un semn că mariajul e posibil să nu dureze.

Fii atent/ă la semnele de la nuntă!

Stresul

Modul în care cei doi miri fac față stresului spune multe despre cum va decurge mariajul lor din aici încolo. De regulă, la orice nuntă apar mici probleme, însă asta nu presupune că trebuie să intervină o ceartă în cuplu. De obicei, dacă mirele și mireasa se ceartă din nimicuri la nuntă, căsnicia lor nu va dura.

”Cearta de la nuntă pentru lucrurile mărunte… am văzut la multe nunți. Știu că nunta presupune mult stres, dar ar trebui să poți trece peste aceste aspecte și săte prefaci ca și cum nimic nu s-a întâmplat. De altfel, nu este vorba despre ceva atât de grav. Majoritatea cuplurilor țin supărarea toată noaptea”, spune un fotograf pentru site-ul moderndaycinderella.com.

Controlul

Ziua nunții pare a fi pentru mulți Ziua Judecății. Miresele sau chiar și mirii se transformă în niște mici monstruleți pe care nu vrei să îi întâlnești în cale, dacă vrei să te simți în continuare bine la nunta lor. De regulă, aceștia devin isterici din diverse motive mărunte: nu stă bine draperia la unul dintre geamurile salonului, s-a întârziat un minut cu meniul, etc. și consideră că nimeni nu îi ajută. Însă când te oferi să le dai o mână de ajutor tensiunea crește și mai mult. ”Asta spune multe despre personalitatea ta și spune multe despre interacțiunea cu persoana iubită”, apreciază fotograful.

Opinia acestui fotograf a făcut furori în mediul online, iar cei care au trecut printr-o astfel de experiență au contribuit și ei cu povești de la propriile nunți sau de la evenimente asemănătoare trăite de cunoscuți.

”Nunta a fost frumoasă cam… 10 secunde, după care lucrurile au devenit destul de jenante. Căsnicia lor a durat cam un an. Toți știam că motivul pentru care s-au căsătorit a fost că ea a rămas însărcinată”, povestește un internaut.

”În timp ce-și rosteau jurămintele mireasa a început astfel: Știu că pot fi o persoană îngrozitoare și nu știu de ce ai rămas cu mine, dar asta se va schimba începând de azi”, scrie un altul, completând că acel cuplu a divorțat după un an, scrie unica.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×