Semn divin! L-au văzut pe Dumnezeu mergând pe cer FOTO+VIDEO

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
04/10/2018, 19:07
Semn divin! L-au văzut pe Dumnezeu mergând pe cer FOTO+VIDEO
Semn divin! L-au văzut pe Dumnezeu mergând pe cer FOTO+VIDEO

Este acesta un semn divin? Martorii spun că l-au văzut pe Dumnezeu mergând pe cer, iar un filmuleț arată cum o siluetă înconjurată de o lumină puternică se plimbă pe cer în mijlocul norilor. Această minunată captură îl întruchipează pe Dumnezeu mergând printre norii de pe cerul din Alabama.

Semn divin! L-au zărit pe Dumnezeu mergând pe cer

Solo Dolo, cea care a reușit să imortalizeze momentul și să filmeze „minunea”, spune că a auzit următoarele: „Se apropie o futună aici”. Ea nu a realizat că l-a filmat pe Dumnezeu, decât după ce a descărcat imaginile video. Femeia a rămas înmărmurită și a dorit să împărtășească imaginile si cu prietenii săi virtuali. Aceasta a postat clipul pe o reșea de socializare și într-un coment a scris: „Nu aveți cum să-mi spuneți că Dumnezeul meu nu există!”

Acest uimitor video arată, live, pe o rețea de socializare, momentul în care Dumnezeu merge pe cer printre nori, chiar înainte de a se porni o furtună. Video-ul arată o furtună care a lovit orașul Tuscalosa din statul american Alabama, iar camera filmează cerul înorat.

Pe parursul transmisiunii în direct, pe o rețea de socializare, Solo Dolo, persoana care a filmat condițiile meteo extreme, poate fi auzită cum strigă: „ Hei, avem o furtună aici! Nu avem curent, iar vântul suflă cu putere peste copaci și cutii.

Un semn divin s-a arătat pe cer

În acel moment camera a focalizat o lumină puternică, iar Solo Dolo exclamă: „Uită-te la această „gaură” de pe cer…”

Cu toate acestea, nimeni nu a observat nimic până când videoclipul nu a fost descărcat, când un prieten de-al acestei femei a remarcat că pe cer se poate vedea o formă care seamănă cu un corp uman. Și așa au început să apară și speculațiile că umbra aceasta ar fi Dumnezeu.

Comentariile au început să curgă la această postare, iar videoclipul a devenit viral. Peste un milion de persoane s-au uitat să-l vadă pe Dumnezeu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×