Frumoasa Selena Gomez este „Femeia anului 2017”! Premiul, oferit de o celebră publicaţie

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Galerie foto
01/12/2017, 13:00
Frumoasa Selena Gomez este „Femeia anului 2017”! Premiul, oferit de o celebră publicaţie GALERIE FOTO

Faimoasa publicaţie Billboard a desemnat „Femeia anului 2017”! Cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez a primit, joi, celebrul premiu la gala anuală „Femei în muzică” organizată de revistă, care a avut loc în Los Angeles. Potrivit Billboard, solista se alătură celorlalte dive pop care au câştigat premiul Femeia Anului în trecut, printre care se numără Lady Gaga, Taylor Swift, Katy Perry, Beyonce şi Madonna. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

„Selena nu doar că domină topurile, dar inspiră tinerele femei de pretutindeni să fie autentice, recunoscătoare şi neînfricate în a se face auzite”, a declarat John Armato, preşedintele The Hollywood Reporter-Billboard Media Group.

Selena Gomez, Femeia anului 2017! Artista a strâns 500 de mii de dolari pentru bolnavii de lupus

„Selenei nu îi este teamă să spună ce gândeşte şi a fost mereu un avocat al celor în nevoie. Suntem încântaţi să putem să o onorăm ca Femeia Anului 2017”, a mai precizat Armato. Anul acesta a fost foarte bun, din punct de vedere al carierei, pentru Selena, care a produs serialul „13 Reasons Why”, a scos mai multe hituri şi a strâns mai mult de 500.000 de dolari pentru bolnavii de lupus, după ce a suferit un transplant de rinichi din cauza complicaţiilor acestei boli.

Pe de altă parte, Selena Gomez ţine primele pagini ale tabloidelor americane după despărţirea de The Weeknd şi speculaţiile care dau ca sigur o revenire în braţele lui Justin Bieber. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×