Şeful DSP Arad, mesaj dur către medici şi asistente, filmat cu camera ascunsă: „V-aţi ales prost meseria, auziţi? De fricoşi şi laşi eu nu am nevoie”. VIDEO

Marian Popovici   
în Stiri de ultima ora
31/03/2020, 19:25
Şeful DSP Arad, mesaj dur către medici şi asistente, filmat cu camera ascunsă: „V-aţi ales prost meseria, auziţi? De fricoşi şi laşi eu nu am nevoie”. VIDEO
Şeful DSP Arad, mesaj dur către medici şi asistente, filmat cu camera ascunsă V-aţi ales prost meseria, auziţi De fricoşi şi laşi eu nu am nevoie. VIDEO

Au fost discuţii aprinse între şeful Direcţiei de Sănătate Publică Arad, Constantin Cătană şi personalul medical din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă care urma să meargă la graniţă pentru triajul epidemiologic. Înregistrarea a fost făcută cu camera ascunsă şi publicată de aradon.ro.

Şeful DSP Arad, mesaj dur către medici şi asistente, filmat cu camera ascunsă

Doctorii şi asistentele acuzau lipsa materialelor de protecţie şi a instructajului de folosire. Şeful DSP le-a reproşat cadrelor medicale că „şi-au ales prost meseria” şi le-a spus că nu are nevoie de „fricoşi şi laşi”.

VEZI VIDEO:

Cei 83 de angajaţi ai Spitalului Clinic Judeţean Arad – medici, asistenţi, infirmier, brancardieri, registratori medicali – erau în concediu medical marţi, începând din data de 23 martie, după cum a anunţat Spitalul Clinic de Urgenţă Arad.

Acum io vorbesc, da? Dacă nu, iei liftul şi la revedere! De fricoși și de lași eu nu am nevoie”

În înregistrarea video publicată de presa locală, cadrele medicale le-au spus că se tem să meargă la frontieră pentru că nu au echipament de protecţie eficient, arată sursa citată:

„V-ați ales prost meseria, auziți? Ești româncă? Păi și atunci?”, spune la începutul discuției șeful DSP, Constantin Cătană.

Tirul lui Constantin Cătană a continuat şi a spus: “Te iei şi te duci dacă nu vrei să meri! Ascultă-mă acuma când vorbesc! Poliţia de Frontieră, o să ajungi acolo, şi o să vezi că poliţistul de frontieră are o mască simplă, atât.

Poliţistul de frontieră care a vorbit cu 100.000. Acum io vorbesc, da? Dacă nu, iei liftul şi la revedere! De fricoși și de lași eu nu am nevoie”, a răstit, furios, şeful DSP Arad.

„Dar vreau să văd întreaga înregistrare a discuției, nu trunchiată sau scoasă din context!”

Constantin Catană a răspuns pe subiect pentru Special Arad după apariţia înregistrării şi a declarat că a fost o declaraţie scoasă din context:

„O să-l primiți cu celeritate. Dar vreau să văd întreaga înregistrare a discuției, nu trunchiată sau scoasă din context! Mi-am cerut scuze față de dânșii. Dar dvs sunteți dezinformați, acea discuție a avut loc în urmă cu două săptămâni, la sediul DSP, la ora 07:00 dimineața și dânșii refuzau să-și desfășoare activitatea ca medic (în frontieră).

Ulterior au înțeles, au plecat, și-au desfășurat activitatea cu succes. În condiții de siguranță”, a spus Constantin Catană. În total, în momentul de față spitalul are angajați 305 medici, 985 de asistenți medicali, 387 de infirmiere și 64 de brancardieri.

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×