Şeful Camerei Deputaţilor, audiat la Instanţa Supremă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/10/2016, 09:52
Şeful Camerei Deputaţilor, audiat la Instanţa Supremă
Florin Iordache, in doliu

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, este chemat miercuri în faţa judecătorilor Instanţei Supreme.

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, ajunge astăzi în faţa judecătorilor Instanţei Supreme.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Al treilea om în stat a fost citat ca martor în dosarul care îl are protagonist pe Mihail Vlasov, fostul şef al Camerei de Comerţ a României.

Şi fostul viceguvernator BNR, Bogdan Olteanu, se va prezenta miercuri la Instanţa supremă pentru a fi audiat în acelaşi dosar în care Mihail Vlasov este acuzat de trafic de interese.

În 15 iunie 2015, procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Mihail Vlasov într-un nou dosar de corupţie, el fiind acuzat că, în 26 februarie 2013, în calitate de preşedinte al Colegiului de Conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, i-a cerut unui deputat „să îi susţină interesele”, prin promovarea unui proiect de act normativ intitulat „Lege privind registratorii comerciali şi activitatea de înregistrare în registrul comerţului”.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×