Sediul PSD din Cluj-Napoca, atacat cu sticle incendiare!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
23/02/2018, 15:03
Sediul PSD din Cluj-Napoca, atacat cu sticle incendiare!

Evenimentele din politică, dar şi din justiţie, din ultima perioadă a încins atmosfera, la propriu! Poliţiştii au demarat o anchetă, după ce sediul PSD din Cluj a fost atacat cu un cocktail Molotov. Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a reclamat că indivizi necunoscuţi au dat foc unor ziare în faţa sediului filialei judeţene a partidului şi au aruncat în faţa uşii cu un cocktail Molotov.

Deputatul social-democrat Horia Nasra a depus o plângere la Poliţie, în urma incidentului. Liderul social-democraţilor din Cluj a găsit sigla PSD de la intrarea în curte acoperită cu o hârtie pe care scrie „PCR”, notează Mediafax.ro.

Sediul PSD din Cluj-Napoca, incendiat! Sigla, acoperită de „PCR”

„Am descoperit o sticlă incendiară aruncată şi mai multe hârtii arse, în cursul acestei dimineţi. Toate erau în faţa uşii sediului PSD. Pereţii au fost de asemenea stropiţi cu benzină sau motorină. Am sunat la 112, a venit Poliţia şi aşteptăm în momentul de faţă să fie identificaţi cei care au făcut acest lucru. Am mai avut astfel de evenimente. Ne-a fost incendiată sigla. În România anului 2018 nu putem accepta ca cineva să arunce un cocktail Molotov în sediul unui partid.

Nu era nimeni la sediu, din fericire. S-a întâmplat în cursul nopţii trecute. Eu mi-aş dori ca autorităţile să îşi facă treaba. Cel mai probabil are legătură cu ultimele proteste de aseară. Nu avem camere de supraveghere, imobilul este închiriat, aparţine primăriei”, a declarat Horia Nasra, deputat PSD Cluj, la Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×