Secretul ruşinos pe care Hamroun l-a ţinut ascuns pînă acum

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
17/07/2015, 14:03
Secretul ruşinos pe care Hamroun l-a ţinut ascuns pînă acum GALERIE FOTO

CANCAN.ro va prezinta fotografii nepublicate cu Jagurtha Hamroun, noul star al Stelei. Mijlocasul algerian apare in fata suporterilor din postura baiatului rau din suburbiile Parisului, iar pentru fane pozeaza precum Cristiano Ronaldo.

Transferat din postura de jucator liber de contract, asta dupa ce returul sezonului trecut a evoluat pentru Otelul Galati, Jagurtha Hamroun (26 de ani) a impresionat inca de la primul meci in tricoul Stelei. Introdus pe teren in partida cu Trencin, algerianul cu pasaport francez a obtinut lovitura libera din care Nicolae Stanciu, iar apoi a inscris golul de 2-0. Practic, mijlocasul a schimbat fata jocului, iar fanii au fost entuziasmati de evolutia sa.

A crescut in munti, apoi a devenit baiatul rau din suburbiile Parisului

Noul star din Ghencea are o poveste de viata foarte interesanta. A copilarit intr-o localitate din muntii Atlas, iar iarna trecuta, atunci cand a mers in cantonament la Poiana Brasov, le-a spus colegilor de la Otelul ca este obisnuit cu zapada.

Exclusiv. Gigi Becali s-a implicat personal! Decizie BOMBĂ a INSTANTEI

BIANCA DRĂGUŞANU, DISTRUSĂ DE DURERE! IMAGINI TULBURĂTOARE! S-A PUS PE JOS ŞI A ÎNCEPUT SĂ PLÎNGĂ CÎND A AFLAT CĂ…

Apoi s-a mutat in Franta, acolo unde a inceput fotbalul si a copilarit in suburbiile Parisului, acolo unde infractionalitatea este foarte ridicata. De altfel, pe contul sau de facebook, Hamroun a publicat o fotografie in care apare in ipostaza baiatului rau, imbracat precum un rapper, alaturi de prietenii sai.

Pozeaza precum Cristiano Ronaldo

Hamroun 3

Tot pe pagina sa de socializare, Hamroun a pus mai multe cadre care, cu siguranta, o sa aprinda imaginatia fetelor care sustin echipa Steaua.

Astfel, mijlocasul si-a prezentat patratelele de pe abdomen in stilul lui Cristiano Ronaldo, fotbalistul cel mai mandru de corpul lui de pe intreaga planeta.

ULTIMA ORĂ! ŞTIRE ŞOC DESPRE COTABIŢĂ! ANUNŢ CUTREMURĂTOR AL MEDICILOR! DOAMNE, DUMNEZEULE MARE!!!

LOVITURĂ TERIBILĂ PENTRU RĂZVAN SIMION! PREZENTATORUL DE LA NEAŢA, DISTRUS DE SOŢIE!

I se spunea Printul Bulgariei

Imediat dupa transferul fotbalistului la Steaua, CANCAN.ro a vorbit cu Cristi Munteanu, oficialul echipei la care Hamroun a jucat anul trecut si omul care l-a adus in Liga 1 pe magrebian.

“Steaua a facut o superafacere, a luat un jucator foarte bun, incredibil. E un fotbalist extraordinar. Joaca pe ambele benzi, nu-i poti lua mingea si are si forta de patrundere, e puternic, Steaua a dat lovitura”. Noi am avut noroc ca l-am adus. L-am luat in ultima zi de transferuri! In Bulgaria (n.r. la Burgas) a jucat sase luni si bulgarii l-au spus “Printul”, Printul Bulgariei. Karabukspor a dat 700.000 de euro pentru a-l aduce”, a spus oficialul galatenilor pentru CANCAN.ro.

VEZI SUS ÎN GALERIE FOTO IMAGINI CU HAMROUN

 

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×