Se SCHIMBĂ radical Facebook-ul!? Decizie FĂRĂ PRECEDENT a instanţei! Anunţul OFICIAL

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/07/2015, 13:49
Se SCHIMBĂ radical Facebook-ul!? Decizie FĂRĂ PRECEDENT a instanţei! Anunţul OFICIAL GALERIE FOTO

Decizie fără precedent a instanţelor de judecată cu privire la facebook, ce aduce o schimbare majoră a siteului de socializare cu cea mai mare popularitate de pe glob! Anunţul oficial a fost făcut în urmă cu puţin timp CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VIZUALIZA POZA CU DECIZIA ULUITOARE A JUDECĂTORILOR

Facebook nu ar putea sa le interzica utilizatorilor sa foloseasca pseudonime.O companie din Germania ce monitorizeaza confidentialitatea a anuntat marti ca Facebook nu le va putea interzice utilizatorilor sa foloseasca nume false, anunta Reuters. Autoritatea de protectie a datelor din Hamburg, cei care sunt responsabili de politica Facebook-ului in Germania, a spus ca reteaua de socializare nu poate sa schimbe unilateral numele alese de utilizatori in cele reale, nici sa ceara un ID oficial.

ADELINA PESTRIŢU, ANUNŢ ŞOC! FANII AU ÎNMĂRMURIT! „Am …”

Anuntul nemtilor vine dupa ce omologii din Belgia au dus Facebook in justitie in luna iunie din cauza modului in care este monitorizata activitatea utilizatorilor. Cele 2 autoritati lucreaza cu cei din Spania, Olanda si Franta pentru a investiga noua politica de confidentialitate a Facebook-ului.

MATEMATICA nu e grea, dar nici uşoară! Asta e ECUAŢIA SIMPLĂ care le dă mari bătăi de cap românilor! Foarte mulţi greşesc răspunsul! 

O femeie s-a plans la compania din Germania dupa ce Facebook i-a blocat contul pentru folosirea unui pseudonim, i-a cerut o copie a bulentinului si a schimbat unilateral numele utilizatorului in cel real. Autoritatea de Protectie a Datelor din Hamburg spune ca femeia nu dorea sa-si foloseasca numele real pentru a evita sa fie contactata prin intermediul retelei de socializare pentru afaceri. Iar faptul ca a fost fortata sa-si foloseasca numele real i-a incalcat dreptul la confidentialitate.

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

Cei de la Facebook au anuntat ca sunt dezamagiti de decizia Autoritatii din Hamburg si ca Justitia din Germania a evaluat politica in multe randuri si a considerat ca respecta legea Uniunii Europene.

„Folosirea numelor autentice pe Facebook apara confidentialitatea si siguranta oamenilor asigurandu-se ca acestia stiu cu cine se conecteaza” a declarat purtatorul de cuvant al companiei.

Sursă: www.yoda.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×