FĂRĂ SEMNAL TV! Milioane de români, afectaţi!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/01/2015, 12:36
FĂRĂ SEMNAL TV! Milioane de români, afectaţi!

FĂRĂ SEMNAL TV. Anunţ TERIBIL pentru toţi românii!!! GATA CU TELEVIZIUNEA GRATUITĂ!!! România va face anul acesta cel mai mare pas în retransmisia canalelor de televiziune prin trecerea definitivă de la tehnologia analogică la cea digitală. Pînă la 40 de canale TV vor putea fi recepţionate fără să mai fie nevoie de aportul cabliştilor, iar dintre ele maximum 16 vor fi gratuite. Transmisia clasică în eter va fi însă oprită. Recepţionarea canalelor va necesita anumite costuri din partea utilizatorilor. Astfel, dacă nu aveţi un televizor care să decodeze semnalul DVB T2 nu trebuie să îl schimbaţi, ci mai degrabă să achiziţionaţi un receptor DVB T2.

BOMBA DIMINETII!!! FLAGRANT AL PROCURORILOR DNA CU UN SEF DE LA PRIMARIA BUCURESTI!!! L-AU PRINS LUAND MITA!!! 

televiziune_telecomanda_capital_18663600-660x400

ŞOCANT! A VRUT SĂ DEA CU MAŞINA PESTE PREŞEDINTE!!!

FĂRĂ SEMNAL TV. Compania care a cîştigat licitaţia ANCOM de atribuire a multiplexurilor pentru furnizarea acestor servicii este RADIOCOM, fostă Societate Naţională de Radiocomunicaţii, companie căreia i-au fost atribuite trei multiplexuri printre care şi cel „free to air”, care va permite recepţionarea a unui număr de canale fără a se percepe vreo taxă.

DOLIU LA ANTENA 1!!! UN MARE OM DE TELEVIZIUNE A MURIT TARZIU IN NOAPTE LA VOLAN!!! CAT DE TÎNĂR ERA….

“România în calitate de stat membru al Uniunii Europene şi-a asumat trecerea definitive la serviciile DVB-T2 până cel târziu la data de 17.06.2015. În prezent, este în derulare procedura de achiziţie: ”realizarea şi implementarea la cheie a 3 multiplexe naţionale în vederea trecerii la televiziunea digitală”, au declarat pentru ECONOMICA.NET, reprezentanţii RADIOCOM.

DRAMA ANDREEI MANTEA!!! BOMBA SEXY E SUSPECTA DE CANCER!!! ANUNTUL TERIBIL!!!

FĂRĂ SEMNAL TV. Potrivit acestora, în funcţie de finalizarea acestei proceduri, conform OUG nr. 34/2006, dacă nu sunt contestaţii şi nu se prelungeşte procedura, lansarea oficială în România a serviciilor de televiziune DVB-T2 FREE TO AIR va avea loc în data de 17 iunie 2015. Aproximativ 60% din populaţia României nu va mai avea acoperire. “Procentul de acoperire a multiplexurilor la lansare va fi de 40% din populaţie, respectiv 30% din teritoriul României”, au declarat cei de la RADIOCOM.

CE SFÎNT SE SĂRBĂTOREŞTE AZI!!! SPUNE-LE LA MULŢI ANI CELOR DRAGI!!!

FĂRĂ SEMNAL TV. Programele transmise pe multiplexul 1 vor fi free to air, în condiţiile impuse de licenţă, şi vor fi, în mod sigur, cele ale SRTv. Programele posturilor private transmise pe Multiplexul 1 vor fi cele care vor primi licenţa de program de la CNA. Capacitatea acestui multiplex este de 14 programe SD sau o combinaţie de canale SD, HD.

GIGI BECALI. Exclusiv/ Cazul său a ajuns la Strasbourg! ANUNTUL FACUT IN ACEASTA DIMINEATA!!! UNIUNEA EUROPEAN II FACE DREPTATE!!! 

“Programele transmise pe cele două MUX-uri comerciale vor urma politica posturilor private, singurele abilitate să stabilească regimul acestora (free to air sau cu plată). Bineînţeles, toate aceste posturi vor trebui autorizate de CNA. În ceea ce priveşte pachetele TV transmise, nu putem furniza date în acest stadiu. Vom putea da informaţii amănunţite după semnarea contractelor comerciale”, au mai spus cei de la RADIOCOM.

BOMBĂ!!! DECIZIE FĂRĂ PRECEDENT LUATĂ DE BĂSESCU!!! S-A RETRAS!!! ANUNŢUL OFICIAL!!!

Cum poţi recepţiona?

FĂRĂ SEMNAL TV. Dacă telespectatorul doreşte sa receptioneze programe TV transmise terestru, atunci are nevoie de o antenă de receptie de tip Yagi, degajată şi îndreptată spre emiţătorul din zona respectiva, precum şi de un set top box sau tuner DVB-T2 şi un televizor adecvat. Televizoarele cele mai noi vin însă cu tuner digital încorporat.

BOMBA!!! ELENA UDREA, CHEMATA LA DNA!!! 

“Pentru programele care se vor transmite pe cele două multiplexe comerciale, există mai multe forme de furnizare a cartelelor ce trebuiesc introduse în echipamentele de recepţie pentru clienţii care optează pentru pachetele extra: de la vânzarea în rate până la închiriere sau forme intermediare, în funcţie de serviciile achiziţionate de la RADIOCOM – doar televiziune sau triple play (Internet – telefonie – TV)”, au mai spus cei de la RADIOCOM.

Ce aduce nou televiziune digitală DVB-T2

FĂRĂ SEMNAL TV. Prin intermediul celor 3 multiplexuri-uri, RADIOCOM va transmite atat programele publice ale Societăţii Române de Televiziune cât şi programele altor producători de content, numărul total al acestora fiind de aproximativ 40 de programe în format SD. Prin cele 3 multiplexe se pot transmite şi programe în format HD.

VIDEO NECENZURAT / CUM ŞI-A UMILIT BENDEAC IUBITA, ROXANA VANCEA!!! A FILMAT TOT!! 

“Astfel, RADIOCOM va putea furniza şi alte servicii asociate cum ar fi: subtitrare, EPG (Electronic Programme Guide), Video on Demand (VoD – programe video la cerere, contra cost), transmitere de date (de exemplu buletin meteo), etc”, au mai spus aceştia.

Ce spune Ministerul pentru Societatea Informaţională

“În prezent transmisia terestră free to air este realizată în format analogic şi va înceta la data de 17.06.2015 când vor începe transmisiile digitale terestre în format DVB-T2.

Ministerul pentru Societatea Informaţională pregăteşte o strategie de măsuri concrete pentru a diminua procentul de populaţie care nu va recepţiona terestru postul public de televiziune, începand cu 17 iunie 2015.

În fapt, vorbim despre aproximativ 5%-7% din populaţie care nu are acces în prezent la alte forme de recepţie ale postului public de televiziune (cablu, satelit, etc) şi utilizeaza transmisia free-to-air analogică terestră pentru a urmări postul public de televiziune. În primul rând pentru aceşti cetăţeni creionam strategia de lucru”, au declarat reprezentanţii MSI.

GIGI BECALI E DISPERAT!!! DNA, UN NOU DOSAR PENAL IN CAZUL MITUIRII UNUI JUDECATOR!!!! AVOCATII, IMPLICATI!!!

Cât te costă să treci la televiziunea digitală

FĂRĂ SEMNAL TV. Conform directivelor Uniunii Europene, România nu are voie să acorde vreo subvenţie cetăţenilor pentru achiziţionare echipamentelor pentru recepţionarea canalelor digitale transmise în sistem DVB-T sau DVB T2. Acordarea oricărei subvenţii, potrivit UE, ar afecta mediul concurenţial de pe piaţa retransmisiei canalelor TV.

FĂRĂ SEMNAL TV. Astfel, dacă nu aveţi un televizor care să decodeze semnalul DVB T2 nu trebuie să îl schimbaţi, ci mai degrabă să achiziţionaţi un receptor DVB T2 al cărui preţ nu este unul ridicat. Costul unui receptor DVB T2 poate începe de la 145 lei iar pentru a recepţiona canalele aveţi nevoie de o anetenă exterioară al cărei preţ porneşte de la 30 de lei sau interioară al cărei preţ porneşte de la 45 lei. România va trebui să treacă la televiziunea digitală până pe data de 17 iunie 2015. Pentru a putea recepţiona posturile TV retransmise de multiplexuri, clienţii trebuie să îşi achiziţioneze un televizor care să încorporeze un tuner digital DVB T2 sau să achiziţioneze un receiver DVB T2.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×