Se pregăteau de nuntă, însă au murit îmbrăţişaţi, în clubul Colectiv. „El a protejat-o cu trupul lui”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/11/2015, 18:17
Se pregăteau de nuntă, însă au murit îmbrăţişaţi, în clubul Colectiv. „El a protejat-o cu trupul lui”

In infernul din clubul „Colectiv” si-au pierdut viata si Anda si Gabriel, doi tineri care se iubeau nespus. Au murit imbratisati, el incercand din rasputeri sa o protejeze pe ea de flacarile ucigase.

Aveau amandoi aceeasi pasiune pentru rock si nu ratau nici un concert cu muzica favorita. Stiindu-i impreuna de ani buni, parintii se pregateau sa le faca nunta. Vestea ca au pierit amandoi i-a daramat pe bietii oameni.

Gabriel a ajuns astazi luni la parintii sai, la Iordacheni, in Prahova. A fost crunt pentru parinti sa-l vada fara viata pe cel mai mare dintre cei doi copii ai lor.

Niculina Matei, mama lui Gabriel: Am pierdut copilul, ca mi-a murit copilul nevinovat si pentru ce, pentru ce s-a dus sa se distreze. Ii placea rokul. Se iubeau foarte mult sa stiti, el era un baiat sufletist, manierat…

Marele Blond, asa cum ii spuneau cu drag prietenii, avea un suflet la fel de mare. Inginer, in varsta de 42 de ani, era fericit ca-si gasise jumatatea, – pe Anda, o tanara de 31 de ani, din Capitala. Pasionati de rock, au mers vineri in clubul Colectiv convinsi ca vor avea parte de o seara speciala. N-au apucat sa iasa cand s-a dezlantuit iadul, iar singurul lucru pe care l-au putut face a fost sa stea strins lipiti unul de celalalt.

Elena Tudor, fosta colega a lui Gabriel: „Am inteles ca pe ea chiar el a protejat-o cu trupul lui. Deci pe el l-au gasit peste Anda si a incercat sa o apere si din pacate si ea si el au sfarsit tragic, e greu, e greu”

Julieta Petre, vecina: „O nenorocire, o nenorocire d-aia mare, mare”

Gabriel Matei si Anda Epure erau impreuna de mai multi ani iar parintii asteptau sa afle pentru cand au stabilit data nuntii. Bietii oameni isi doreau sa fie bunici, nu sa-i conduca la groapa asa de tineri.

Sursă: www.stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×