Lovitură pentru PRO TV! DECIZIA care schimbă tot! Cătălin Măruţă…

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/03/2015, 14:52
Lovitură pentru PRO TV! DECIZIA care schimbă tot! Cătălin Măruţă…

O nouă emisiune, „Lecţii de viaţă”, va intra în grila de programe a Pro TV, însă doar temporar. Conform paginademedia.ro, acesta va fi pe acelaşi intervar temporar cu „La Măruţă”, de la ora 18.00, de pe 23 martie. Astfel, emisiunea lui Cătălin Măruţă nu va mai începe de la 17.30, ci de la 16.00. Va face o pauză pentru ştirile de la ora 17.00 şi va revini până la ora 18.00, când începe „Lecţii de viaţă”.

Conform producătorilor, noul show va prezenta „poveşti de iubire, desfrâu, lăcomie, teamă, minciună, fraudă şi violenţă, toate inspirate din viaţa reală a familiilor.

Emisiunea este o ficţiune şi pune accent pe întâmplările cotidiene din familii, fie că este vorba despre aventuri ruşinoase, răsturnări dramatice de situaţie, procese de divorţ sau descoperiri terifiante despre rude. Poveşti care au loc, de obicei, în spatele uşilor închise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodată discutate în public.

Fiecare episod porneşte de la un scenariu inspirat din viaţa cotidiană şi va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune şi drama, pentru a arăta, într-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.”

Măruţă „a luat bătaie” de la Simona Gherghe

Emisiunea Simonei Gherghe de la Antena 1, Acces Direct, a fost peste emisiunea „La Măruţă” în luna februarie. Dacă „Acces Direct” s-a situat pe locul al treilea în topul emisiunilor de divertisment, cu o medie de 824.000 de privitori în fiecare minut, conform paginademedia.ro, Măruţă a fost doar pe locul 6, cu o medie de 577.000 de privitori. De altfel, emisiunea Simonei Gherghe ocupat locul fruntaş în preferinţele telespectatorilor în luna ianuarie şi în luna decembrie.

DEZVALUIRE BOMBA DESPRE RELATIA Simona Halep – COSTA SPONTE!!! „VIITOAREA SOTIE…”

ŞOC la Pro TV. DECIZIE DEVASTATOARE DUPA SCANDALUL CREAT LA EMISIUNE! Mihaela Rădulescu….

VESTE TERIBILA PENTRU BECALI, IN AREST!!! SOTIA L-A ANUNTAT CA DIVORTEAZA!!!

GATAAA!!! SE SCHIMBA ORA!!! INCEPAND DE… 

MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!!! MIHĂIŢĂ NEŞU S-A RIDICAT ÎN PICIOARE DIN SCAUNUL CU ROTILE!!! VEZI FOTO INCREDIBIL!! 

GALERIE FOTO INCENDIARA!!! ASTA E AMANTA LUI BORCEA!!! L-A TERMINAT IN PUSCARIE!!! 

TRAGEDIE! Fiul fostului preşedinte a murit ÎNECAT

EXCLUSIV / ŞOC! Ce A DECIS Gigi Becali în TIMPUL meciului Stelei

VIDEO / Sim ONE Halep! În 2015 e LIDER mondial! Cîţi bani a cîştigat

NOU CUPLU ÎN SHOWBIZ! O iubeşte de 30 de ani!

 

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×