Se iubeşte Britney Spears cu bodyguardul ei?

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/12/2015, 20:24
Se iubeşte Britney Spears cu bodyguardul ei? GALERIE FOTO

Britney Spears nu prea poate sta singură şi simte nevoia să fie înconjurată de bărbaţi. Recent, vedeta a fost fotografiată cu un mascul atrăgător despre care a spus că e bodyguardul ei.

Vedeta de 34 de ani a fost zărită întrând într-o cafenea din Los Angeles, alături de un tânăr frumuşel necunoscut presei de peste Ocean. Ulterior, artista a confirmat că bărbatul este noua sa gardă de corp, deşi cei doi păreau a fi foarte apropiaţi.

În fond, dacă ar avea o relaţie cu el, Britney nu a fi prima vedetă care se îndrăgosteşte de bodyguard. Heidi Klum a fost cea care s-a despărţit de Seal pentru garda sa de corp.

Britney Spears a fost căsătorită de două ori. Prima dată, cântăreaţa s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie Jason Alexander, la Las Vegas, în ianuarie 2004, însă căsătoria lor a fost anulată după doar 55 de ore. Apoi, artista s-a căsătorit în 2004 cu Kevin Federline, membrul al trupei sale de dansatori, de care a divorţat însă în 2007. Din această căsnicie, artista are doi fii – Sean Preston, în vârstă de opt ani, şi Jayden James, în vârstă de şapte ani.

Vezi AICI IMAGINI!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×