Se înfiripă prima relație amoroasă la Survivor România: ”Visele devin realitate”. VIDEO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/02/2020, 09:51
Se înfiripă prima relație amoroasă la Survivor România: ”Visele devin realitate”. VIDEO
Doi concurenți de la Survivor România, prinși în ipostaze amoroase. Sursa foto: Instagram.com

Doi concurenți noi vor lua parte la show-ul din jungla Dominicană „Survivor România”, emisiune difuzată la Kanal D, iar telespectatorii vor avea parte de noi surprize. O apropiere intimă îi va lua prin surprindere pe fanii Războinicilor și Faimoșilor.

Sărut pasional între doi concurenți de la „Survivor România”

„Survivor România” nu este doar despre provocări, tensiuni și adrenalină, ci și despre momente tandre și amoroase. Telespectatorii vor putea vedea în emisiunea difuzată în ziua de Dragobete cum se înfiripă o relație amoroasă între doi concurenți noi. Este vorba de Andrei Ciobanu și Elena Karina Fetica care par mult mai apropiați decât s-ar fi crezut inițial.

Cei doi tineri au plecat în jungla din Republica Dominicană pentru a-și testa abilitățile și forțele proprii, însă iată că s-au și îndrăgostit. Andrei și Karina au trecut repede peste discuțiile prelungite și zâmbetele cu subînțeles și au ajuns într-un timp relativ scurt să bifez un sărut pătimaș și fierbinte. Oare ce se va întâmpla în continuare cu cei doi concurenți?

Cine sunt cei doi concurenți care s-au îndrăgostit nebunește

Elena Karina Fetica este o tânără în vârstă de 24 de ani din Craiova care este pasionată de fitness. Concurenta de la „Survivor România” a practicat timp de 3 ani kickboxingul având o relație foarte specială cu sportul încă de la o vârstă fragedă. Karina s-a înscris în show-ul de la Kanal D pentru a-și demonstra că poate face față oricărei provocări.

„Particip la ca să îmi demonstrez mie însămi că pot face față oricărei provocări. Țelul meu este să câștig. Sunt o fire bătăioasă, cred ca am atuurile necesare pentru a supraviețui”, spune tânăra despre atuurile pe care se bazează în competiție, relatează wowbiz.ro.

De asemenea, Andrei Ciobanu are 29 de ani și s-a născut în Bacău. Proaspătul concurent din junglă merge la sală de aproximativ 13 ani, joacă fotbal săptămânal și a practicat de-a lungul timpului mai multe sporturi printre care se numără tenis de câmp, înot, volei, handbal, dar și ski.

Concurentul s-a înscris în această competiție televizată pentru a-și testa abilitățile, dar și pentru a câștiga menționând că știe să piardă, dar nu-i place acest lucru. Andrei Ciobanu aduce cu el ambiție, încredere și vise care ajung să devină realitate.

„Particip ca să traiesc cea mai tare experiență din viața mea! Vreau să mă cunosc în situații limită, vreau să mă autodepășesc, vreau să învăț si să fiu din ce în ce mai bun. Sunt ambițios, puternic, plin de încredere, pregătit să depășesc orice obstacol.

Știu să pierd, deși nu-mi place. Vreau să demonstrez oamenilor și copiilor că se poate, că visele devin realitate!”, a mărturisit Andrei Ciobanu, potrivit sursei menționate mai devreme.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×