Horoscop 14 martie. Se anunţă o nouă cucerire pentru o zodie

Ionuţ Cataramă   
in Stiri de ultima ora
14/03/2018, 08:33
Horoscop 14 martie. Se anunţă o nouă cucerire pentru o zodie

Berbec – Azi, şansa este de partea ta, indiferent că este vorba de afaceri sau de divertisment. Timpul liber îţi va permite să te întâlneşti cu prietenii.

Taur – Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus creşte. Ai putea să îţi consolidezi relaţia cu fiinţa iubită, dar şi să faci o nouă cucerire.

Gemeni – Treburi pe care le-ai tot amânat vor deveni urgente şi eşti obligat să-ţi reorganizezi programul. Concentrează-te la detalii, nu te grăbi.

Rac – Astăzi mintea îţi este plină de idei, dar, contrar obiceiului, eşti cam împrăştiat, aşa că este cazul să fii mai prudent în luarea deciziilor.

Leu – Eforturile pe care trebuie să le faci la serviciu sunt mari, lucru care te ţine încordat o bună bucată de vreme. Prietenii te vor susţine necondiţionat.

Fecioară – La serviciu vei avea o mică realizare şi este posibil să faci o impresie bună. De asemenea te implici într-o activitate personală inspirată.

Balanţa – Ai tendinţa de a cheltui mai mult decât câştigi, ceea ce îţi poate complica situatia financiara. In plan sentimental obtii victorie dupa victorie.

Scorpion – Cunoşti pe cineva, care îţi va fi de un real folos în viitor. Hărnicia de care dai dovadă, nu trece neobservată. Nu neglija problemele de sănătate.

Săgetător – Eşti cam tensionat în urma unei discuţii pe teme financiare. Atenţie la modul cum stabileşti priorităţile în funcţie de ce doreşte şi partenerul tău.

Capricorn – Trebuie să prezinţi lucrurile real, nu te aventura în promisiuni sau în planuri riscante. Si mai ales, fii in primul rând onest cu tine insuţi.

Vărsător – Ai muncit suficient, dar tot nu se poate spune că ai rezolvat tot ceea ce ţi-ai propus. Dialogul în contradictoriu cu rudele te va obosi.

Peşti – Cineva  încearcă să îţi obstrucţioneze iniţiativele, dar lucrurile se liniştesc în favoarea ta, în cel mai scurt timp. Problemele financiare te enervează.

Ştirea MOMENTULUI

Poze din tinerețea Andreei Marin. Zâna era complet schimbată în tinerețe

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.