Horoscop 14 martie. Se anunţă o nouă cucerire pentru o zodie

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
14/03/2018, 08:33
Horoscop 14 martie. Se anunţă o nouă cucerire pentru o zodie

Berbec – Azi, şansa este de partea ta, indiferent că este vorba de afaceri sau de divertisment. Timpul liber îţi va permite să te întâlneşti cu prietenii.

Taur – Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus creşte. Ai putea să îţi consolidezi relaţia cu fiinţa iubită, dar şi să faci o nouă cucerire.

Gemeni – Treburi pe care le-ai tot amânat vor deveni urgente şi eşti obligat să-ţi reorganizezi programul. Concentrează-te la detalii, nu te grăbi.

Rac – Astăzi mintea îţi este plină de idei, dar, contrar obiceiului, eşti cam împrăştiat, aşa că este cazul să fii mai prudent în luarea deciziilor.

Leu – Eforturile pe care trebuie să le faci la serviciu sunt mari, lucru care te ţine încordat o bună bucată de vreme. Prietenii te vor susţine necondiţionat.

Fecioară – La serviciu vei avea o mică realizare şi este posibil să faci o impresie bună. De asemenea te implici într-o activitate personală inspirată.

Balanţa – Ai tendinţa de a cheltui mai mult decât câştigi, ceea ce îţi poate complica situatia financiara. In plan sentimental obtii victorie dupa victorie.

Scorpion – Cunoşti pe cineva, care îţi va fi de un real folos în viitor. Hărnicia de care dai dovadă, nu trece neobservată. Nu neglija problemele de sănătate.

Săgetător – Eşti cam tensionat în urma unei discuţii pe teme financiare. Atenţie la modul cum stabileşti priorităţile în funcţie de ce doreşte şi partenerul tău.

Capricorn – Trebuie să prezinţi lucrurile real, nu te aventura în promisiuni sau în planuri riscante. Si mai ales, fii in primul rând onest cu tine insuţi.

Vărsător – Ai muncit suficient, dar tot nu se poate spune că ai rezolvat tot ceea ce ţi-ai propus. Dialogul în contradictoriu cu rudele te va obosi.

Peşti – Cineva  încearcă să îţi obstrucţioneze iniţiativele, dar lucrurile se liniştesc în favoarea ta, în cel mai scurt timp. Problemele financiare te enervează.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×