Scrisoarea trimisă de Ramona Bădescu primarului Gabriela Firea: „Consider că orice ajutor este binevenit”

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/04/2020, 17:24
Scrisoarea trimisă de Ramona Bădescu primarului Gabriela Firea: „Consider că orice ajutor este binevenit”
Ramona Bădescu a oferit un ajutor neașteptat pentru bucureșteni. Sursa foto: Instagram

Actrița și prezentatoarea de televiziune Ramona Bădescu, stabilită în Italia, a transmis o scrisoare primarului Gabriela Firea în care își arată disponibilitatea să contribuie cu ce poate pentru a le aduce zâmbetul pe buze copiilor nevoiași din Capitală.

Ramona Bădescu, ajutor trimis din Italia pentru bucureșteni

Actrița scrie în scrisoare că va trimite niște pachețele cu dulciuri pentru copiii din București și a dorit să ia contactul cu Gabriela Firea pentru a fi sigură că aceste daruri ale Iepurașului vor ajunge acolo unde trebuie.

Actrița nu s-a oprit doar la a trimite ciocolată, ci și câteva măști de protecție de care este atâta nevoie, căci ele se găsesc tot mai greu în farmacii.

„Știu că în București situația nu a fost atât de gravă datorită promptitudinii dumneavoastră și a autorităților care au acționat cu fermitate pentru limitarea difuzării acestui virus. Cu toate astea, consider că orice ajutor este binevenit și doresc ca dumneavoastră să distribuiți măștile trimise de mine, acolo unde este necesar”, se arată în scrisoarea Ramonei Bădescu.

Actrița a născut anul trecut, la vârsta de 50 de ani

„Fiind de puțin timp mămica unui băiețel jumătate român și jumătate italian trimitem, alături de un gând bun, ouă de ciocolată ca să îndulcim’ puțin situația unor copii din București”, a continuat vedeta.

„Vă dorim tuturor sărbători fericite și să ne îmbrățișăm cât de curând. Paște fericit!”, se mai arată în scrisoarea primită de Gabriela Firea de la actrița din Italia.

Ramona Bădescu locuiește în Italia și este una dintre cele mai celebre prezentatoare tv și actrițe de la noi. Artista a născut în luna octombrie a anului trecut un băiețel, la vârsta de 50 de ani, în capitala Italiei.

În ciuda vârstei înaintate pentru a aduce pe lume un copil, Ramona nu a avut probleme pe perioada sarcinii, iar copilul a venit pe lume perfect sănătos, primind nota 10 din partea medicilor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×