Scrisoarea emoționantă a unei mame ”imperfecte” pentru copiii ei: „În fiecare noapte vin și mă uit la voi”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/11/2019, 11:27
Scrisoarea emoționantă a unei mame ”imperfecte” pentru copiii ei: „În fiecare noapte vin și mă uit la voi”
Scrisoarea unei mame pentru copiii ei i-a emoționat pe internauți. Sursa foto: lovewhatmatters.com

Scrisoarea emoționantă a unei mame care se consideră imperfectă a devenit virală pe Internet. O femeie care are doi copii le-a scris câteva rânduri celor doi prunci, pe care îi supraveghează noapte de noapte, ca un înger, de care e mândră și cu care speră să aibă în continuare aceeași relație sinceră. Povestea ei este povestea multor mame. Multe mămici se plâng că au tot mai puțin timp de copiii lor, iar puținul pe care îl acordă acestora nu este de multe ori cel mai calitativ.

Scrisoarea emoționantă a unei mame pentru copiii ei

În scrisoarea scrisă de o tânără mămică, aceasta le spune copiilor că speră să transmită ceva din imperfecțiunea ei, că îi pare rău dacă nu a fost la așteptările lor și că înainte de a fi o mamă este ca o prietenă pentru ei. Îți prezentăm mai jos scrisoarea copleșitoare scrisă de femeie!

„Dragii mei copii, îmi pare rău dacă am fost o proastă, dacă am greșit și evident că am făcut-o. Îmi doresc să știți că în fiecare noapte vin și mă uit la voi atunci când e întuneric în casă și liniște și vă ascult respirația. M-ați văzut în cea mai bună formă, dar și în cea mai rea. Mă gândesc deseori la lucrurile pe care aș fi putut să le fac diferit și mă întreb dacă și voi vedeți greșelile mele și le înțelegeți, așa cum fac și eu.

„Sper să fiți imperfecți”

Încerc să fac tot ce pot, dar uneori greșesc. Uneori spun lucruri pe care nu ar trebui să le spun niciodată. Vă rog, dragii mei copii, să îmi spuneți în continuare când vă rănesc, când vă supăr și mă voi îndrepta. Învățăm și creștem împreună. Uneori sunt atât de stresată și pentru că vreau să fac totul bine, o dau în bară. În acele momente aș vrea să pun viața pe modul pauză și să vină următoarele ore, mai bune.

Sunt mândră de voi. Sper ca imperfecțiunea mea să vă încurajeze și pe voi să fiți imperfecți. Sper că îmi veți arăta greșelile voastre, că le veți împărtăși și cu mine. Sper să nu ezitați să îmi spuneți în ce moment al vieții v-ați înșelat, pentru că mama voastră imperfectă vă va iubi oricum. Suntem împreună în asta și vom fi pe tot parcursul drumului. Voi fi mereu acolo unde veți fi și voi. Vă iubesc, Mama”. (scrisoare tradusă și adaptată de pe lovewhatmatters.com).

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×