Școala 133 din Sectorul 4, București, evacuată! O elevă a ajuns la spital după ce s-au făcut lucrări de igienizare împotriva gripei

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 15:38
Școala 133 din Sectorul 4, București, evacuată! O elevă a ajuns la spital după ce s-au făcut lucrări de igienizare împotriva gripei GALERIE FOTO
Părinții au venit într-un suflet atunci când au auzit de evacuarea elevilor. Sursa foto - fanatik

Alertă în Capitală, acolo unde elevii școlii 133 din Sectorul 4 au fost evacuați de urgență! Mai mulți copii au acuzat dureri mari de cap, cel mai probabil din cauza unui gaz toxic împăștiat prin toată unitatea de învățământ.


UPDATE / Alți 5 copii au fost transportați la spital, în acest moment 6 elevi fiind internați la Marie Curie

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Școala 133 din Sectorul 4, București, evacuată!

Conform primelor informații, o fată de 14 ani a fost deja transportată la spital. Două echipe de pompieri şi medici intervin în incinta şcolii.

De altfel, la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție. Printre acestea se numără nu mai puțin de 3 ambulanțe de tip SMURD. Una dintre ele a și plecat cu fetița de 14 ani către Spitalul Marie Curie

O elevă a ajuns la spital după ce s-au făcut lucrări de igienizare împotriva gripei

Conform celor de la ISU, medicii care au ajuns la școala 133 au solicitat de urgență suplimentarea numărului de ambulanțe. Astfel, alte cinci unități sunt pe drum pentru acordarea primului ajutor elevilor.

Potrivit celor de la ISU în școală au avut loc acțiuni de igienizare împotriva gripei. Acestea s-ar fi desfășurat luni, în prima zi a săptămânii, după încheierea programului școlar.

Cu toate acestea, gazul folosit nu a ieșit din sălile de curs. Elevii au venit încă de la primă oră a zilei de marți şi conform celor de la ISU, în clase se simțea un miros înțepător.

De remarcat că școala a fost luată cu asalt de părinți și bunici. Aceștia au venit într-un suflet atunci când au aflat ce se întâmplă și au încercat să afle situația exact a copiilor.

În acest moment alți 5 copii sunt în evaluare medicală și doctorii urmează să-și dea acordul pentru transportul la spital.

Un alt detaliu interesant este acela că la fața locului a fost trimisă și o autospecială pentru victime multiple.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×