Schimbări istorice la TVR. Posturile îşi vor schimba denumirea

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
08/03/2018, 12:46
Schimbări istorice la TVR. Posturile îşi vor schimba denumirea

Anunţul a fost făcut de directorului general al TVR, care a precizat că în plan se află şi transformarea posturilor în HD. Doina Gradea, directorul general interimar al TVR, a declarat, marţi, în cadrul şedinţei Consiliului Naţional al Audiovizualului, că are în plan redenumirea canalelor televiziunii publice şi transformarea tuturor acestor posturi în HD, urmând ca până la sfârşitul acestui an să facă o solicitare în acest sens la forul audiovizual.

Gradea a mai dezvăuit că în planul de Centenar al Televiziunii Române se află şi „Cerbul de Aur”.

„Redenumirea, rebranduirea canalelor TVR este în planul nostru. Vom judeca cu mult discernământ, pentru că brandul TVR este extrem de puternic şi în toate cercetările care au fost făcute de piaţă, brandul TVR rămâne ca unul dintre cele mai puternice. Vom face lucrul acesta.

Sper să o facem anul acesta de Centenar. Avem şi resursele financiare. Repet, cu mult dicsernămât, pentru că am discutat şi cu partenerii noştri cu care realizăm programe, cu care facem festivaluri, emisiuni.

Toată lumea se înghesuie pe TVR1, dar TVR 2 are audienţă la fel de bună, este canalul generalist. TVR 3 – dorim să îl creştem, pentru că e foarte important ce se întâmplă acolo”, a spus Gradea.

Sursă: www.evz.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×