GALERIE FOTO! Cum şi-a schimbat look-ul Adelina Pestriţu

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/07/2015, 15:32
GALERIE FOTO! Cum şi-a schimbat look-ul Adelina Pestriţu GALERIE FOTO
????????????????????????????????????

Prezentatoarea Tv şi-a făcut o schimbare radicală de look. Adelina Pestriţu (28 de ani) şi-a scurtat foarte mult părul şi şi-a făcut o coafură în stilul Rihannei (27 de ani), artistă pe care o admiră foarte mult. Prezentatoarea s-a lăsat pe mâna hairstylist-ului Adrian Perjovshi şi a make-up artistiului Cristina Barsan, care au trasformat-o în Rihanna, pentru o zi. Bruneta a renunţat la părul lung, a adoptat stilul afro şi şi-a făcut tatuaje noi, dar nu permanente, ci cu o substanţă specială, henna.

„Adrian Perjovschi şi Cristina Barsan fac o echipă minunată împreună, iar rezultatul muncii lor este întotdeauna WOW! Sunt nişte profesionişti, am stat extrem de relaxată în timpul acestei transformări. Îi ador pur şi simplu”, a spus Adelina.

Imaginile cu noua Adelina Pestriţu arată senzaţional

Vedeta este aproape de nerecunoscut cu noul look şi se pare că a prins gustul transformărilor. Bruneta a promis că va mai apela la astfel de schimbări radicale, făcute de acelaşi hairstylist.

„Eu aş putea spune cu încredere că este cea mai mare schimbare pe care am făcut-o până acum şi fără nici un regret am recurs la ea. Abia ce mi-a deschis apetitul şi vă puteţi aştepta la noi schimbări tot marca Perjovschi, în curând”, a declarat Pestriţu.

Adelina şi-a dorit foarte mult să semene cu Rihanna, artista pe care o admiră şi pe care o ascultă aproape tot timpul.

„Rihanna este foarte cool, mă regăsesc în personalitatea ei şi mă fascinează modul în care reuşeşte întotdeauna să aibă succes în tot ceea ce face. Am şi multe amintiri frumoase pe melodiile ei, cea mai frumoasă este din vacanţa petrecută în Tenerife cu Speak”, a povestit bruneta.

Pe lângă toate acestea, Adelina a recunoscut că a încercat să fie şi în postura de cântăreaţă : „Evident că mă cred pe scenă atunci când sunt la duş, dar e bine că nu mă aude decât iubitul meu care întotdeauna mi-a spus cu sinceritate exagerată să rămân la statutul de prezentatoare, cu care mă potrivesc mai mult”.

CLICK SUS ÎN GALERIA FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE 

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×