Schimbare RADICALĂ de imagine pentru Andreea Marin

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/10/2015, 22:13
Schimbare RADICALĂ de imagine pentru Andreea Marin GALERIE FOTO

Dupa ani buni in care a avut parul lung, Andreea Marin a decis sa faca o schimbare radicala de imagine. Noua tunsoare a vedetei nu a fost, insa, prea bine primita de fiica ei.

Zilele trecute, Andreea Marin a facut o schimbare radicala de imagine, scurtandu-si cu mult lungimea parului. Din dorinta de a ajuta o femeie bolnava de cancer, vedeta a revenit la tunsoarea pe care o avea in urma cu ani buni, parul la care a renuntat urmand a fi transformat intr-o peruca pentru aceasta.

Daca majoritatea a complimentat-o pentru noua tunsoare, nu aceeasi reactie a avut-o si fiica fostei prezentatoare TV. Atunci cand si-a vazut mama cu parul scurt, Violeta nu a fost deloc incantata.

“Cand am ajuns acasa, sotul m-a primit cu un zambet. Fata a fost suparata. Stiti cum sunt copiii, nu inteleg despre ce e vorba, iar fetitele sunt cu parul lung. Am ales aceasta tunsoare pentru ca ma leaga amintiri frumoase de ea si este si foarte comoda”, a marturisit vedeta.

Chiar daca atunci cand si-a vazut mama tunsa asa nu a avut o parere prea buna, in cele din urma fiica Andreei Marin a decis sa se tunda si ea.

“Spre seara, cand s-a mai obisnuit sa ma vada asa, Violeta m-a intrebat daca se poate tuned si ea. Acum vom vedea. Are libertatea sa isi aleaga singura tunsoarea”, ne-a declarat vedeta.

Este foarte apropiata de fiica ei

Intre Andreea Marin si fiica ei s-a creat o relatie speciala. Cele doua petrec mult timp impreuna si, aproape tot ce fac, fac in echipa. De pilda, atunci cand a lansat Campania de reciclare “Sigur si Ecologic”, vedeta a ales sa faca acest lucru in scoala Violetei. Micuta a fost foarte incantata de proievct si s-a implicat umar la umar cu mama ei.

Sursă:wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×