Scene ireale pe litoralul românesc. Un salvamar, bătut de cel care îl salvase de la înec!

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
22/07/2019, 18:05
Scene ireale pe litoralul românesc. Un salvamar, bătut de cel care îl salvase de la înec!
Salvamar bătut la mare de un tânăr arab. Sursa foto: știrileprotv.ro

Un salvamar a fost bătut pe litoralul românesc fără niciun motiv, după ce a salvat mai multe persoane de la înec. Eduard Stanca pe numele său, eroul de la Costinești, a primit un pumn în figură din partea unui student străin, de origine arabă. Se pare că tânărul student ar fi fost deranjat de faptul că salvamarul salvase două fetițe de la înec, crezând că pleacă după ele în apă cu alte scopuri.

Salvamar bătut din senin după ce a salvat vieți de la înec

Teoria a fost vehiculată de anumite site-uri, însă adevărul nu-l știe nimeni. Martorii au asistat îngroziți la scenele de pe nisip. Edi s-a întors cu cele două fetițe pe plajă, iar apoi un tânăr s-a năpustit la el și a început să fie extrem de violent, caftindu-l. Cei care au văzut scena spun că atacatorul nu ar fi fost în toate facultățile mintale, iar unii zic că se poate să si fost sub influența drogurilor.

Salvamarul a povestit clipele teribile prin care a trecut. Nici nu bine ieșise din apă cu cele două fetițe pe care le-a salvat, că s-a trezit cu un pumn în față. I-au pus patru copci, iar acum patrulează pe nisip cu bandaj în zona ochiului drept. Eduard spune că așa ceva nu i s-a întâmplat niciodată și îi este greu să explice astfel de comportamente.

Eduard nu a fost niciodată agresat pentru că salvează vieți, până acum. Sursa foto: ctnews.ro

„Așa ceva nu mi s-a mai întâmplat niciodată”

„Venind spre mal, m-am uitat după colegul meu să văd dacă cele două fete sunt în singuranță. Când m-am întors, efectiv nu am avut timp să văd. M-a lovit. M-a lovit, am căzut în apă jos, m-am ridicat. Nu știu de ce a făcut-o , am patru copci. Aşa ceva nu mi s-a mai întâmplat niciodată, ca un salvat să mă bată la mal după ce îl salvez. Aşa ceva este ireal”, a declarat salvamarul bătut pentru vacanțalamare.știrileprotv.ro.

„Cred că domul consumase ceva, nu pot să vă spun ce, dar nu era în toate facultățile mintale pe care le avea dânsul”, a spus un turist, martor la cele petrecute pe litoral.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×