Scene inexplicabile: un băiat de 14 ani a fost luat la bătaie, din senin, de un altul de 15 ani. VIDEO

în Stiri mondene
04/02/2020, 18:15
Scene inexplicabile: un băiat de 14 ani a fost luat la bătaie, din senin, de un altul de 15 ani. VIDEO
Scene inexplicabile: un băiat de 14 ani a fost luat la bătaie, din senin, de un altul de 15 ani. Sursa foto: Captură video

Un video postat pe o rețea de socializare arată cum un minor, în vârstă de 15 ani, îl ia la bătaie pe un altul, de 14 ani, fără vreun motiv anume. Incidentul a avut loc în plină zi, iar de față stăteau, indiferenți, mai mulți adolescenți.

Băiatul de 14 ani a fost luat la bătaie, din senin

Scena a avut loc într-o localitate din județul Dolj, iar acum oamenii legii s-au autosesizat după ce filmulețul cu momentul respectiv a fost postat pe Facebook.

Astfel, după cum se poate vedea din imaginile video, un băiat de doar 14 ani este luat la bătaie, din senin, de un alt minor de 15 ani.

În cele din urmă agresorul a fost identificat de oamenii legii, iar acum este cercetat pentru loviri și alte violențe.

Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeşului Dolj, a declarat pentru News.ro că oamenii legii s-au autosesizat după ce filmulețul a fost postat pe rețeaua de socializare.

Agresorul este cercetat de oamenii legii

Din cercetările polițiștilor, se pare că altercația ar fi avut loc în cursul zilei de 2 februarie, în comuna Braloştiţa, sat Sfircea și, pe fondul unui conflict spontan, minorul de 15 ani din Braloştiţa l-a agresat fizic pe băiatul de 14 ani din Scăeşti.

În prezent, oamenii legii fac cercetări în cazul minorului agresor sub supravegherea unităţii de parchet competente, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
Momentan nu se știe ce l-a determinat pe minorul de 15 ani să-l ia la bătaie pe celălalt băiat, cu un an mai tânăr.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×