Scene dramatice în Craiova. Tânără de 19 ani, bătută pe holurile spitalului

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
16/03/2018, 15:43
Scene dramatice în Craiova. Tânără de 19 ani, bătută pe holurile spitalului

Incidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri, la etajul patru al unităţii medicale. Tânăra îşi susţine acuzaţiile cu ajutorul unui filmuleţ făcut cu telefonul mobil, în care se observă cum unul din agenţii de pază o loveşte de două ori peste mâna în care ţine telefonul.

Vezi video AICI

„Prietenul meu era în operaţie, iar eu trebuia să aştept o asistenţă care să mă anunţe când iese şi de ce are nevoie. Eu eram singurul însoţitor. Cei de la securitate m-au lăsat să trec pe mine şi alte persoane. Am stat la etajul patru, pe un hol, unde aşteptam asistenta. Dânşii au venit la mine şi mi-au spus să plec, iar eu le-am explicat de ce nu pot. Domnul din imagine a luat foc în momentul în care l-am întrebat de ce mă atinge, pentru că mă tot împingea.

Am simţit oarecum ceva pe faţă, dar nu pot spune că m-a lovit. Atunci m-am panicat şi am pornit telefonul, iar când am început să filmez acel agent s-a enervat foarte tare şi a început să mă lovească peste telefon şi mâini. Mi-a vorbit foarte urât, iar ceilalţi doi care îl însoţeau râdeau”, a precizat tânăra de 19 ani.

Sursă: www.gds.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×