Scenariu horror în capitală! Două mașini au fost înghițite de o groapă făcută de cei de la RADET în Drumul Taberei!

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
24/11/2019, 22:39
Scenariu horror în capitală! Două mașini au fost înghițite de o groapă făcută de cei de la RADET în Drumul Taberei! GALERIE FOTO
Două mașini au fost înghițite de o groapă făcută de cei de la RADET *foto: facebook Ciprian Ciucu

Bucureștiul se află într-o continua stare de degradare. După ce sâmbătă seara unul dintre cazanele de la ELCEN, vechi de 60 de ani, a explodat și două sectoare au rămas fără căldură, problemele continuă pentru administrația bucureșteană.

Imediat după anunțarea rezultatelor alegerilor prezidențiale, în București a avut loc un eveniment care se putea solda cu o tragedie. Astfel, două mașini au căzut într-o groapă făcută de cei de la RADET.

Două mașini au fost înghițite de o groapă de la RADET

Consilierul general al Municipiului București și președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, a publicat mai multe poze cu cele două mașini înghițite de groapa făcută de cei de la RADET. El a avut și un mesaj pentru Gabriela Firea:

„RADET… Firea, lăsați sărbătoarea în seara asta! Vedeți ce isprăvi ce mai face RADET în mandatul dumneavoastră! În zona Aleea Compozitorilor nr. 13, Sector 6, într-o groapă nesemnalizată unde se desfășoară o lucrare Radet, au căzut două auto, unul în totalitate, iar celălalt partial. Până în acest moment nu au fost înregistrate victime omenești, reveni cu detalii…”

RADET…Firea, lăsați sărbătoarea în seara asta! Vedeți ce isprăvi ce mai face RADET în mandatul dumneavoastră!În…

Gepostet von Ciprian Ciucu am Sonntag, 24. November 2019

Nu au fost răniți în cazul mașinilor care au căzut în groapa celor de la RADET

La puțin timp după prima postare, Ciucu a revenit cu o actualizare a situației. El a precizat că, din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Update: înțeleg ca primul șofer căzut în groapă a fost dus cu salvarea la spital. Spunea ca îl doare spatele. —Am…

Gepostet von Ciprian Ciucu am Sonntag, 24. November 2019

„Am venit pe Aleea Compozitorilor să văd ce s-a întâmplat. Poliția este deja la fața locului. Este vorba despre lucrări RADET prost semnalizate. Două mașini au căzut în groapă una după cealaltă la interval de 2 minute. Șoferii sunt OK, mașinile, nu…”, a spus Ciucu, pe facebook, unde a atașat mai multe poze cu evenimentul petrecut în sectorul 6.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×