Scenă de COŞMAR pentru MISS UNIVERS! I-au luat coroana CÎŞTIGĂTOARE! Ce a urmat e de rîsul lumii

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
23/12/2015, 00:00
Scenă de COŞMAR pentru MISS UNIVERS! I-au luat coroana CÎŞTIGĂTOARE! Ce a urmat e de rîsul lumii

Scene de cosmar la Miss Univers dupa ce Miss Columbia a fost desemnata castigatoare dar in numai cateva minute organizatorii i-au dat jos coroana de pe cap si au desemnat-o Miss Univers pe Pia Alonzo Wurtzbach, in varsta de 26 de ani, reprezentanta statului Filipine, informeaza Reuters.

Competitia de duminica seara a reprezentat prima editie a acestui concurs de frumusete anual ce a fost organizata dupa controversele generate de Donald Trump, coproprietar al show-ului si candidat aspirant la alegerile prezidentiale americane, in urma unor declaratii defaimatoare ale acestuia la adresa migrantilor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prezentatorul Steve Harvey a anuntat, in mod eronat, ca Miss Columbia a castigat cea de-a 64-a editie a concursului Miss Universe, difuzat in direct de postul de televiziune Fox. Adevarata castigatoare este insa Pia Alonzo Wurtzbach, actrita si model filipinezo-german, nascuta la Stuttgart si crescuta in Cagayan de Oro, care fusese anuntata initial drept ocupanta a locului al doilea. Insa, dupa cateva minute, prezentatorul Steve Harvey a anuntat, spre surprinderea spectatorilor, ca a facut o gafa.

Ariadna Gutierrez Arévalo, in varsta de 21 de ani, originara din Sincelejo, Columbia, fusese deja incoronata de castigatoarea titlului Miss Universe 2014, Paulina Vega, reprezentanta Columbiei, care a fost apoi nevoita sa ridice coroana de pe fruntea compatrioatei sale si sa o plaseze pe capul adevaratei invingatoare, filipineza Pia Alonzo Wurtzbach.

Sursă: www.caplimpede.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×