Scandalul momentului în showbiz! Gina Felea își atacă rivala: „Îmi provoci scârbă și milă”

în Stiri mondene
18/04/2018, 18:16
Scandalul momentului în showbiz! Gina Felea își atacă rivala: „Îmi provoci scârbă și milă”
Gina Felea

Gina Felea, vasluianca devenită celebră după ce a fost parodiată – cu foarte mult succes – în serialul lui Mihai Bendeac, „Băieți de Oraș” de la Antena, revine în actualitate. Blondina este protagonista scandalului momentului în showbiz, atacându-și rivalele în cel mai vulgar mod cu putință.

Tânăra originară din satul Murgeni din județul Vaslui duce un adevărat război pe Facebook. „Îmi vine sã mor când tot vãd atâtea <> care comenteazã aiurea la anunturile mele pentru muncã. Îmi provocati scârbã si milã voi, astea <>. Mã, sfintelor, voi vã dati seama cã sunteti de 1000 de ori mai doamne sã munciti într-un club unde sunteti respectate si faceti doar companie, unde aveti bani, haine, bijuterii si tot ce doriti voi decât sã stati acasã, în România, sã vã “f***” gratis pe la colturile strãzilor, blocurilor, prin scara blocului, pe banchetele de la masini, sã faceti oral prin bãile de la discoteci doar pentru un whisky sau un pachet de tigãri? Chiar nu vã este scârbã de voi sã fiti niste cârpe folosite de toti dobitocii gratis si sã veniti aici, pe Facebook, si sã vã dati <>? Dar cu mine nu vã merge, stiu ce poame sunteti si nici nu îmi pierd timpul sã rãspund la astfel de nulitãti! Mai scutiti-mã cu comentariile voastre. Nu am nevoie sã citesc sfintenia voastrã de c***e ieftine pe Facebook!„, a scris Gina Felea. Vezi aici cum arată în realitate actrița care o interpretează pe Gina.

Gina Felea are ceva de împărțit și cu bărbații din România

Nici bărbații nu au scăpat de furia Ginei. „Iar pentru voi, bãrbatii, care tot comentati aiurea la anunturile mele si faceti toate femeile c***e din orice, mai tãceti dracului din gura cã multi dintre voi aveti câte o femeie bunã acasã si familie si tot dupã c***e vã curg balele. Multi dintre voi dau si pâinea de la gura copiilor pentru o c***ã ieftinã sã îi deschidã odatã picioarele, apoi vin, aici pe Facebook, sã facã pe moralistii si sã scârbeascã femeia, fãcând-o c***a! Tãceti din gurã, cã din p***a femeii mâncati multi dintre voi prefãcându-vã cã o iubiti si trimitând-o la produs prin tãri strãine, iar voi rãmâneti acasã ca trântorii, sã faceti p**** mare pe banii trimisi de ea. Îmi faceti scârbã, oameni falsi!„, a conchis Gina Felea.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×