Scandalul cu Alexandra Stan i-a ridicat cota. Marcel Prodan tot mai căutat

Silvia Fechete   
în Reality show
27/08/2013, 08:04
Scandalul cu Alexandra Stan i-a ridicat cota. Marcel Prodan tot mai căutat
Marcel Prodan

Artiştii se înghesuie la uşa lui Marcel Prodan, iar el se face că plouă. De ce îi refuză producătorul pe români. În urmă cu trei luni, Marcel Prodan se putea considera un om împlinit profesional. Muzica produsă de el era difuzată în întreagă lume, Alexandra Stan, artistă pe care a descoperit-o şi a ajutat-o să devină celebra era un star internaţional şi, aproape zilnic încheia contracte şi încasă cecuri babane pentru concertele acesteia.

Peste noapte însă, după scandalul monstru în care a fost implicat şi în urmă căruia s-a ales cu titulatura de „impresarul-bătăuş”, Marcel Prodan a ajuns să tragă storurile la casa sa de producţie şi la studioul de înregistrări. Cercetat de Poliţie şi DNA, acestuia nu i-a mai ars de muzică, considerînd că este mai sănătos să iasă din industrie o perioadă şi să nu mai pună piciorul în studio. Curios este faptul că acesta a luat această decizie de bună voie şi nesilit de nimeni, deşi, nici o lege din ţara nu îi interzice să muncească, să producă, să managerieze sau să impresarieze alţi artişti de la noi.

Prodan preferă însă să stea în vacanţă autoimpusă în care se află de mai bine de două luni şi nu mai calce prin studioul unde în trecut îşi făcea veacul. În tot acest timp şi din ce în ce mai des în ultima perioadă, la uşă s-au perindat şi se perinda o serie de artişti consacraţi de la noi, care îl pistonează să le compună piese.

„La început am avut dubii dacă să apelez sau nu la el, dar în cele din urmă mi-am dat seamă că trebuie să mă gîndesc la Marcel ca la un artist, fără să-mi pese ce a făcut el în viaţă persoanală. Este unul dintre cei mai talentaţi compozitori şi cam singurul care are relaţii în străinătate şi poate garanta succesul unui artist peste hotare. Aşa că l-am contactat telefonic, iar el, după ce m-a asculatat, mi-a mărturisit că nu a revenit în studio şi că nu s-a apucat încă să compună. O să îl aştept”, ne-a declarat un artist sub protecţia anonimatului.

Sursa wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×