Scandalul ANULUI în SHOWBIZ-UL INTERNAŢIONAL! Un mare ACTOR e HOMOSEXUAL!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/10/2015, 19:38
Scandalul ANULUI în SHOWBIZ-UL INTERNAŢIONAL! Un mare ACTOR e HOMOSEXUAL!

Un nou scandal zguduie showbizul internaţional. Un mare actor, ce îl interpretează pe agentul 007, e homosexual. Cel puţin aşa susţine revista americană National Enquirer, vestea luând prin surprindere pe toată lumea.

Potrivit publicaţiei menţionată, în nişte imagini surprinse într-un bar, Roosterfish, din Veneţia, apar doi bărbaţi care se sărută cu pasiune, iar unul dintre ei este nimeni altul decât starul din franciza James Bond, Daniel Craig.

„Daniel şi-a sărutat partenerul pe buze. A fost un sărut franţuzesc plin de pasiune. Daniel îl ţinea pe celălalt tip de mână şi l-a tras spre el când l-a sărutat”, a declarat un martor pentru National Enquirer. Însă, în momentul în care actorul a văzut că cineva se uită la ei, a luat rapid distanţă de partenerul lui.

”Iniţial, am crezut că Daniel a venit cu un prieten de-al lui gay în bar să asculte muzică live. Însă când au început să danseze împreună, mi-am dat seama că între ei e ceva mai mult decât doi amici care au ieşit să bea ceva”, a mai spus acesta, precizând că sărutul i-a confirmat toate bănuielile.

Mai mult, jurnaliştii americani notează că sursa a fost chiar supusă unu test poligraf pentru a demonstra că nu minte, şi a trecut testul cu brio. Deşi au încercat să primească un răspuns de la reprezetanţii actorului, aceştia nu au vrut să răspundă la acuzaţii.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×