Scandalul ANULUI în SHOWBIZ-UL INTERNAŢIONAL! Un mare ACTOR e HOMOSEXUAL!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/10/2015, 19:38
Scandalul ANULUI în SHOWBIZ-UL INTERNAŢIONAL! Un mare ACTOR e HOMOSEXUAL!

Un nou scandal zguduie showbizul internaţional. Un mare actor, ce îl interpretează pe agentul 007, e homosexual. Cel puţin aşa susţine revista americană National Enquirer, vestea luând prin surprindere pe toată lumea.

Potrivit publicaţiei menţionată, în nişte imagini surprinse într-un bar, Roosterfish, din Veneţia, apar doi bărbaţi care se sărută cu pasiune, iar unul dintre ei este nimeni altul decât starul din franciza James Bond, Daniel Craig.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Daniel şi-a sărutat partenerul pe buze. A fost un sărut franţuzesc plin de pasiune. Daniel îl ţinea pe celălalt tip de mână şi l-a tras spre el când l-a sărutat”, a declarat un martor pentru National Enquirer. Însă, în momentul în care actorul a văzut că cineva se uită la ei, a luat rapid distanţă de partenerul lui.

”Iniţial, am crezut că Daniel a venit cu un prieten de-al lui gay în bar să asculte muzică live. Însă când au început să danseze împreună, mi-am dat seama că între ei e ceva mai mult decât doi amici care au ieşit să bea ceva”, a mai spus acesta, precizând că sărutul i-a confirmat toate bănuielile.

Mai mult, jurnaliştii americani notează că sursa a fost chiar supusă unu test poligraf pentru a demonstra că nu minte, şi a trecut testul cu brio. Deşi au încercat să primească un răspuns de la reprezetanţii actorului, aceştia nu au vrut să răspundă la acuzaţii.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×