SCANDALOS! Mihaela Rădulescu, acuzată că îi ajută pe patronii clubului COLECTIV

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/12/2015, 00:00
SCANDALOS! Mihaela Rădulescu, acuzată că îi ajută pe patronii clubului COLECTIV GALERIE FOTO
Covorul Mihaelei Radulescu a strans multe like-uri

Mihaela Rădulescu a ajuns în centrul unui scandal de proporţii, fiind acuzată că îi sprijină, făţiş, pe patronii firmei care au aprins artificiile ucigaşe din Clubul Colectiv, scrie spynews.ro.

Totul a pornit de la o postare publicată pe site-ul firmei Golden Ideas, reactivat zilele trecute, după ce a fost închis o bună perioadă, urmare a scandalului Colectiv. Astfel, la rubrica „Testimoniale”, a fost postată o declaraţie a Mihaelei Rădulescu, în care vedeta promovează firma acuzată de nereguli grave, ce au condus la incendiul de proporţii în urma căruia au murit 60 de persoane.

„Golden Ideas mi-a propus să regizez festivalul de pirotehnie din anul 2008. A fost o idee fantastică şi un challenge extraordinar. Dar am făcut faţă cu brio cu toţii împreună. Abia aştept ediţia următoare”, mărturiseşte Mihaela Rădulescu, potrivit site-ului Golden Ideas.

Daniela Niţă şi Cristian Niţă, patronii firmei Golden Ideas Fireworks Artists SRL , sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de favorizarea făptuitorului şi sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri, iar Viorel Zaharia (pirotehnist) este acuzat de ucidere din culpă. Procurorii susţin că Viorel Zaharia, pirotehnist autorizat, angajat al SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL, a instalat efectele pirotehnice (foc de artificii) în incinta clubului Colectiv, în ziua de 30 octombrie, fără a respecta măsurile de siguranţă şi prevederile legale în acest sens.

De asemenea, după producerea incendiului din 30 octombrie, în calitate de reprezentanţi ai SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL, Daniela Niţă şi Cristian Niţă au distrus şi sustras documente ce constituie probe, pentru a împiedica sau îngreuna cercetările procurorilor, precum şi pentru a-l ajuta pe Viorel Zaharia.

Până la ora actuală, 61 de persoane au murit în urma incendiului. 22 de răniţi sunt încă internaţi în spitalele bucureştene, dintre care 2 în stare critică.

Sursă: www.obiectiv.info

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×