Scandalos! Măști de protecție vândute pe eMAG Marketplace cu 750 de lei transportul. Reacția oficială a eMAG

Flaviu Popa   
în Stiri de ultima ora
22/03/2020, 22:56
Scandalos! Măști de protecție vândute pe eMAG Marketplace cu 750 de lei transportul. Reacția oficială a eMAG
Măști de protecție la 750 de lei

O situație revoltătoare a fost scoasă la iveală astăzi, pe internet.  La fel ca alte zeci de oameni fără scrupule, o firmă din București a scos la vânzare un set de măști de protecție pentru care transportul ar costa 750 de lei.

Măști de protecție la 750 de lei transportul

Conform bogdanstoica.ro, firma cerea 750 de lei pentru transportul unor simple măști de protecție.

„Băi, poate voi v-ați sensibilizat zilele astea. Poate ați devenit mai umani. Băieții de la eMag și afiliații lor suferă alte modificări. Devin mai răi decât erau, și știm cu toții că erau răi de tot. Acum încearcă să vândă măști ieftine cu transport scump.

„Vrei măștile la prețul vechi, de 60 de lei? Păi plătește, tată, șapte sutici transport, ce p*** noastră, că știm cu toții că măștile se vând pe bani grei”.

Folosesc acest frumos prilej ca să mai zic două chestii:
1. Când s-o termina chestia asta să nu uitați de toate leprele care au vrut să vă ia și ultimii trei lei din buzunar, ăia pe care îi țineați pentru paracetamol.
2. domnu’ Mihai Sora, băgați-o p-aia cu „libertatea de-a vă jefui în fiecare zi”, a explicat Bogdan Stoica pe Facebook.

Bogdan Stoica, revoltat pe eMAG
Bogdan Stoica, revoltat pe eMAG

În anunțul făcut public de Stoica, o anume companie Terranova Group vinde „măști medicinale din fibră cu elastic cu trei straturi” la un preț oarecum decent (20 de lei setul de 50 de bucăți). Problema o reprezintă taxa pentru transport, nu mai puțin de 750 de lei.

Contactați de FANATIK, reprezentanții eMAG au explicat că au toleranță ZERO față de astfel de situații, astfel că firma Terranova Group s-a ales cu contul suspendat.

Măști la 750 de lei transportul
Măști la 750 de lei transportul

„Compania identificată e un seller din marketplace care a avut acest preț. A fost inactivat cu multe ore în urmă. Seller-ul a fost identificat și suspendat. Menționăm că pentru a suspenda un seller, înainte acesta trebuie să încalce regulile”, au declarat aceștia pentru FANATIK.

De asemenea, cei de la eMAG au oferit o reacție asemănătoare și printr-un comentariu atașat postării lui Stoica: „Pe eMAG astfel de produse nu mai exista, screenshot-urile prezentate nu mai sunt de actualitate. La momentul in care am identificat aceasta situatie, produsele acestea au fost inactivate din platforma.

eMAG are toleranta 0 pentru cei care adopta un comportament abuziv, ilegal sau imoral. Ne confruntam cu o situatie fara precedent si, pentru protejarea clienților noștri și pentru a limita cresteri nejustificate ale preturilor, am luat o serie de masuri care pot merge pana la rezilierea contractului. Multumim, multa sanatate!”.

Autoritățile statului se confruntă în această perioadă cu acei oameni care profită de criza de sănătate din România pentru a face bani de pe spatele persoanelor disperate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×