SCANDAL! Cum a pus PRO TV în pericol mariajul Olguţei

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
01/03/2014, 20:22
SCANDAL! Cum a pus PRO TV în pericol mariajul Olguţei GALERIE FOTO

Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a dezvaluit ca sotul sau, Ovidiu Wlassopol, a fost fortat sa demisioneze de la PRO TV pentru ca urma sa se insoare cu ea, o politiciana a unui partid extremist, PRM.

Olguta Vasilescu s-a maritat in 2002 cu Ovidiu Wlassopol, mireasa fiiind, la acea vreme, deputat din partea Partidului Romania Mare (PRM), iar mirele – eporter la PROTV. Recent, Olguta Vasilescu, ce ocupa functia de primar al Craiovei, a dezvaluit ca Wlassopol a fost fortat sa-si dea demisia de la postul tv pentru care lucra, cand ea a anuntat ca se va marita cu el. “O singura data am facut greseala sa vorbesc public despre sotul meu si asta in momentul in care am anuntat, prin intermediul unui ziar, ca ne casatorim. Titlul era ceva de genul “O deputata PRM se casatoreste cu un reporter PROTV“. Ceea ce a urmat se incadreaza perfect in limitele absurdului si grotescului”, a dezvaluit Olguta Vasilescu.

olguta

“Logodnicul meu, pe atunci, a fost chemat la lucru si urecheat zdravan ca si-a anuntat casatoria cu o deputata a unui partid extremist, desi era un partid votat de 25 la suta dintre alegatori. I s-a pus in vedere: ori anunta ca ceea ce spusesem eu e o minciuna si n-are de gand sa ma ia de sotie, ori isi da demisia. Cand mi-a relatat, am crezut ca e vreo gluma sau vreun abuz al unui sefulet mai mic si mai zelos si am crezut ca situatia se va calma de la sine, continuand pregatirile de nunta. Aveam sa ne convingem ca nu era asa. Pentru ca nu a vrut sa demisioneze, fapt care ar fi aparat postul de un eventual proces, i s-au retras toate atributiile si pus sa dea, zilnic, nota explicativa cu ce face. Pare de necrezut intr-un stat democratic, dar asa s-au petrecut lucrurile la postul tv care, in casa noastra, nu apare pe telecomanda… Pe principiul “cel mai destept cedeaza“, a demisionat, ne-am casatorit si s-a angajat la CNVM, intr-o vreme in care PRM-ul nu putea angaja nicio femeie de serviciu”.

Recent, numele lui Ovidiu Wlassopol a aparut intr-un alt scandal, al salariilor „nesimtite” de la Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF). Sotul Olgutei Vasilescu, care ocupa functia de consilier la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), institutie absorbita de ASF, are un salariu lunar de 2.560 de euro.

sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×