Scandal uriaş la „Te cunosc de undeva”! Concurenţii acuză că jocurile sînt deja făcute

Iuliana Spirache   
în Hotnews
01/12/2015, 19:19
Scandal uriaş la „Te cunosc de undeva”! Concurenţii acuză că jocurile sînt deja făcute

In culisele emisiunii “Te cunosc de undeva” exista foarte multe nemultumiri din partea concurentilor, incepand de la personajele pe care le primesc la ruleta pana la favorizarea uneia dintre vedetele din competitie!

Mai sunt cateva editii si se vor stabili finalistii show-ului de transformari de la Antena 1, iar lupta pentru accederea in primii patru este mai acerba ca oricand! Astfel ca, daca pana acum, toata lumea s-a distrat, de aici inainte incep sa apara si orgoliile.

Surse din format sustin ca anumiti competitori au si nemultumiri legate de personajele pe care le primesc, dar si in privinta jurizarii, care pare a inclina doar intr-o anumita directie. “Unele vedete se plang ca interpreteaza numai artisti care nu fac show, sunt statici si, in aceste conditii, pierd puncte pretioase la “impresia artistica”, pe care, practic, nu le mai pot recupera pe parcursul votarii. In plus, in ultima vreme, la repetitii, se merge pe ideea ca Florin Ristei, castigatorul “X Factor” de acum doi ani, este avantajat atat la ruleta, cat si la acordarea notelor, care, de fiecare data, sunt foarte mari si, in aceste conditii, el va fi cel mai probabil favoritul sezonului in ultimul act”, au dezvaluit persoane de la filmari care mai spun si ca au fost solisti care le-ar fi zis producatorilor ca vor lua in calcul varianta de a nu mai participa in emisiunile viitoare, chiar daca li se vor oferi contracte avantajoase din punct de vedere financiar.

Reactiile la adresa lui Ristei nu sunt singulare la „Te cunosc de undeva”. La un moment dat, a mai existat si banuiala ca Ozana Barabancea ar favoriza-o pe Carmen Simionescu, deoarece fata lui Adi Minune ii este eleva la cursurile de canto, insa notele primite de bruneta nu au propulsat-o inca in finala.

Sursă: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×