Scandal sexual! Un fotbalist îşi ÎNŞALĂ nevasta cu ea!

Adrian Căpriţă   
în Reality show
25/01/2014, 11:17
Scandal sexual! Un fotbalist îşi ÎNŞALĂ nevasta cu ea! GALERIE FOTO

Unul dintre cei mai buni portari din istoria fotbalului, Gigi Buffon, a cucerit cam tot ce se putea, atît la nivel de club, cît şi de naţională.

Fostului campion mondial are succes şi în viata particulară, fiind căsătorit cu Miss Cehia, Alena Seredova. Relaţia celor doi era considerată una dintre cele mai puternice din fotbalul italian.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

De cîteva zile însă, se pare că portarul Italiei a băgat încă o persoană în relaţia sa, presa italiană anunţînd că există un triunghi amoros în viaţa lui Buffon. Conform italienilor, portarul este îndragostit pînă peste cap de Ilaria d’Amico, o foarte cunoscută prezentatoare de la Sky Italia.

Se pare că Buffon a plecat deja de acasă şi locuieşte într-un apartament pe care îl deţine în Torino, fiind vizitat destul de des de Ilaria.

SOŢIA – Alena Seredova

alena-20

 

Alena Seredova (Gianluigi Buffon) alena_seredova-1 Alena_Seredova-27016-1024x768 Alena-Seredova-euro2012 xin_320902010939108217835

 

 

AMANTA – Ilaria D’Amico

Buffon-tria-OK ilaria-d-6 ilaria-d-14

 

 

Închide ×