Scandal pe facebook între Codin Maticiuc şi Godină din cauza lui Năstase: „Şi Nadia mai trage câte un cui!”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
26/05/2018, 18:36
Scandal pe facebook între Codin Maticiuc şi Godină din cauza lui Năstase: „Şi Nadia mai trage câte un cui!”
Scandal pe facebook între Codin Maticiuc şi Godină. Totul a plecat de la încătușarea lui Ilie Năstase.

Incidentul în care a fost implicat Ilie Năstase, care s-a ales cu două dosare penale în cursul de vineri pentru că ar fi condus băut şi ar fi încălcat câteva reguli de circulaţie, continuă să stârnească reacţii dintre cele mai diverse. Scandal pe facebook între Codin Maticiuc şi Godină!

Codin Maticiuc a încercat să îi apărarea lui Năstase, oferind un exemplu extrem cu Nadia Comăneci, dar a fost taxat imediat de celebrul poliţist.

Scandal pe facebook între Codin Maticiuc şi Godină: „Ai scris prost!”

Da, ştiu. Sa bei la volan unul din cele mai grave lucruri ce poţi face. Adevărat. Sa te opui apoi testului nu ştiu de care iar e nasol. Dar când toate astea le face singurul om din ţara asta pe care-l putem trimite să-i spună lu’ Trump ceva la ureche şi in drumul spre casa sa oprească şi pe la Macron sa-i lase o atenţie apăi nu ştiu. Poate ne purtam un pic mai atent cu el? Zic şi eu.

I s-a spus Nasty toată viaţa, ne-am mândrit cu asta. Talentat pe teren şi bad boy in real life. Aşa a ajuns cunoscut. Asta e, mai sunt şi dezavantaje dar e tot ce avem. Şi dacă nu sunteţi de-acord atunci vedeţi ca şi Nadia mai fumează câte un cui. Când vine in ţara poate reuşim s-o surprindem si s-o încătuşam şi pe ea. Să ştim o treaba.”, a scris Codin Maticiuc pe o reţea de socializare.

Imediat, Marian Godină, cel mai activ poliţist din social media, i-a dat un răspuns pe măsură: „Ţi-am mai zis de multe ori că scrii fain, dar de data asta prost. La volan ai o singură calitate pentru poliţişti: aceea de conducător auto. Ideal e să nu primeşti nici mai mult, dar nici mai puţin respect decât ‘nea Ion de la sculerie. Ambii te pot omorî la fel pe stradă fiind beţi la volan. Sau te-ar încălzi cu ceva că cineva drag ti-a fost omorât de o celebritate? Pe mine nu„.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×