Scandal monstru la X Factor România! Vor să-i retragă premiul Bellei Santiago

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/12/2018, 11:06
Scandal monstru la X Factor România! Vor să-i retragă premiul Bellei Santiago
Fanii emisiunii X Factor nu sunt mulțumiți de câștigul Bellei Santiago

Bella Santiago pare că nu se poate bucura de câștigul său, pentru că fanii emisiunii X Factor nu sunt mulțumiți de locul în care s-a dus titlul de cea mai bună voce, dar nici premiul de 100.000 de euro. După aflarea veștii câștigului filipinezei, un scandal mosntru s-a ivit în mediul virtual, pe pagina oficială a concursului. Sute de comentarii pline de critici la adresa câștigătoarei, dar și pentru organizatorii X Factor.

Mentorul ei, Delia, pare că nu este deranjat și că poate știa că așa o să deruleze lucrurile. După finele emisiunii, cântăreața a spus doar: ”Mulțumesc tuturor celor care ați făcut posibil asta! Vă mulțumesc din suflet! ”

Câștigul Bellei Santiago a adus un mare scandal la X Factor!

Bella Santiago pare că nu ete dorită de public, reversul a ceea ce s-a votat.  Pe pagina oficială a concursului au comenatat vehement sute de oameni, fani ai concursului, despre cea care a câștigat marele premiu X Factor. „A câștigat în detrimentul a 3 copii ce abia s-au apucat de cântat … nu pentru că ar fi fost mai bună neaparat , dar experiența s-a vazut . Nu a cântat extraordinar , nici foarte rău , doar decent . Piesele alese cu grijă fără să o puna în dificultate , în timp ce Cristi a avut parte de un duet nefericit cu Nicole iar Doinița de unul dezastruos ca și alegere muzicală cu Luminita Anghel. Parcă ar fi fost aranjat totul de la început: Au fost voci mult mai mari decat ea.

Pentru mine Cristina a fost x factorul de anul ăsta! Bella a fost impusă de către tot ce înseamnă x factor sa fie votată. Asta dacă a fost atât de votată, cea ce nu cred”, au fost unul din comentarii. De asemenea, au fost și mulți care au susținut-o. „Băi fraților cum comentați că a caștigat o străina când voi sunteți străini în alte țări ! Nu înțeleg ! Marele minus al acestei emisiuni este faptul ca nu se acordă mai multe premii. Și ar trebui ca votul să vină din partea publicului. Așa cum se prezinta emisiunea în acest moment, patetic, jalnic, fals!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×