Scandal monstru la șapte luni de la moartea Stelei Popescu

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
06/06/2018, 11:32
Scandal monstru la șapte luni de la moartea Stelei Popescu GALERIE FOTO
Scandal monstru la șapte luni de la moartea Stelei Popescu - Un război între fiica adoptivă și primul soț al actriței a izbugnit. Dan Puican o acuză pe Doina Maximilian că încearcă să facă bani folosindu-se de bunurile lăsate în urmă de regretata vedetă.

Scandal monstru la șapte luni de la moartea Stelei Popescu – Un război între fiica adoptivă și primul soț al actriței a izbugnit. Dan Puican o acuză pe Doina Maximilian că încearcă să facă bani folosindu-se de bunurile lăsate în urmă de regretata vedetă, potrivit Cancan.ro

Doina Maximilian a moștenit toată averea Stelei Popescu. Rochii scumpe, haine din blană, dar și casele pe care aceasta le avea – una dintre ele la malul mării, unde “marea doamnă a teatrului românesc” adora să își petreacă vacanța de vară. În vârstă de 83 de ani, primul soț al regretatei artiste a declarat că Doina Maximilian face bani de pe urma lucrurilor Stelei Popescu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

“Am auzit că fata Stelei a început să îi vândă rochiile, plus că vrea să închirieze vila de la mare, de la 2 Mai. Nu mă mai miră nimic pentru că trăim într-o epocă în care banul este pe primul loc”, a declarat Dan Puican pentru Click!

Doina Maximilian a negat că ar fi obținut bani după ce ar fi dat deja câteva dintre lucrurile care i-au aparținut mamei adoptive, Stela Popescu. În plus, ea a subliniat că nu va închiria vila de la mare și nici nu o va vinde.

“Am dat o parte din haine de pomană celor de la teatru, nu am cerut bani pe ele cum spune el. Le-am dat unor oameni care au iubit-o pe Stela Popescu! Am dat şi rochii de scenă, dar şi de purtat de zi cu zi.

Nu este adevărat nimic, nu o închiriez, nu o vând. O să vină prieteni de ai mei să mai stea pe timp de vară, dar nu o să le cer bani”,  a mai spus Doina Maximilian, potrivit sursei citată mai sus.

Fiica adoptivă a regretatei artiste a mărturisit cu multă durere în glas că au fost câteva afirmații care au afectat-o în ultima perioadă.

“Locuiesc în casa mamei mele de mult timp, mai exact, după o săptămână de la moartea sa, nu după o lună şi ceva cum vorbeşte lumea. Trebuia să mă mut, aia nu este casă care să fie lăsată de izbelişte, plus că eu oricum veneam la două-trei zile pe acolo”, a spus Doina Maximilian.

Închide ×