Scandal la VOCEA ROM NIEI 2015: Controverse după ce Cristina Bălan a cîştigat

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/12/2015, 00:00
Scandal la VOCEA ROM NIEI 2015: Controverse după ce Cristina Bălan a cîştigat

Cristina Bălan a câştigat Vocea României, în cadrul finalei show-ului de la Pro TV, ceea ce a stârnit reacţii dure în rândul unor telespecatori. Cristina Bălan a fost solista Impact, una dintre cele mai de succes trupe româneşti ale anilor 2000, însă o lungă perioadă de timp a lipsit din lumina reflectoarelor, dedicandu-se familiei. În ciuda controverselor, ea a primit vineri seară susţinerea publicului. Mulţi dintre internauţi şi-au arătat revoltat când au văzut cine a câştigat Vocea României şi au spus că vedetele nu ar trebui să fie acceptate în concurs.

În acest context, vă invităm să vă spuneţi părerea în sondajul de mai sus: Ar trebui ca vedetele să nu mai aibă voie să participe la concursuri de genul Vocea României?

„Eu fostelor vedete le-aş interzice participarea! Am sentimentul unei şanse furate altora! Dar e tipic românesc: concursuri aranjate! De fiecare dată era salvată de Tudor, care face pe marele reprezentant Colectiv! PCR – pile, cunoştinţe, relaţii nu dispare! Copiii tineri aşteaptă la rând… degeaba!”, a scris un internaut pe Facebook.

Cristina Bălan, o concurentă controversată

Cristina Bălan, în vârstă de 34 de ani, a studiat muzica încă din clasele primare, iar mai târziu s-a înscris la Conservator, dar a renunţat după doi ani din cauză că se plictisise de prea multă teorie, conform Pro TV. În 1998, Cristina Bălan a participat la un casting pentru a intra în trupa Impact. Formată în anul 1999 din Cristina şi Rareş Timiş, Impact a fost una dintre cele mai de succes trupe româneşti de după Revoluţie, mai ales datorită faptului că a fost prima formaţie al cărui sound semăna cu cel din străinătate.

Impact a lansat numeroase hit-uri, printre care „Te iubesc”, „Lasă-mă să visez”, „Departe de tine”, „Clipe” şi „Babe”. În 2009, Rareş a părăsit trupa, fiind înlocuit de Gabriel Bălan, însă 2012 a adus sfârşitul proiectului Impact. Cristina şi Gabriel au decis să se concentreze pe proiectele solo, iar la finele lui 2012 s-au căsătorit, urmând ca în 2013 să devină părinţii a doi băieţei gemeni, Toma David şi Matei Nikolas.

Citeşte mai mult pe www.dcnews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×