Scandal la VOCEA ROM NIEI 2015: Controverse după ce Cristina Bălan a cîştigat

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
20/12/2015, 00:00
Scandal la VOCEA ROM NIEI 2015: Controverse după ce Cristina Bălan a cîştigat

Cristina Bălan a câştigat Vocea României, în cadrul finalei show-ului de la Pro TV, ceea ce a stârnit reacţii dure în rândul unor telespecatori. Cristina Bălan a fost solista Impact, una dintre cele mai de succes trupe româneşti ale anilor 2000, însă o lungă perioadă de timp a lipsit din lumina reflectoarelor, dedicandu-se familiei. În ciuda controverselor, ea a primit vineri seară susţinerea publicului. Mulţi dintre internauţi şi-au arătat revoltat când au văzut cine a câştigat Vocea României şi au spus că vedetele nu ar trebui să fie acceptate în concurs.

În acest context, vă invităm să vă spuneţi părerea în sondajul de mai sus: Ar trebui ca vedetele să nu mai aibă voie să participe la concursuri de genul Vocea României?

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Eu fostelor vedete le-aş interzice participarea! Am sentimentul unei şanse furate altora! Dar e tipic românesc: concursuri aranjate! De fiecare dată era salvată de Tudor, care face pe marele reprezentant Colectiv! PCR – pile, cunoştinţe, relaţii nu dispare! Copiii tineri aşteaptă la rând… degeaba!”, a scris un internaut pe Facebook.

Cristina Bălan, o concurentă controversată

Cristina Bălan, în vârstă de 34 de ani, a studiat muzica încă din clasele primare, iar mai târziu s-a înscris la Conservator, dar a renunţat după doi ani din cauză că se plictisise de prea multă teorie, conform Pro TV. În 1998, Cristina Bălan a participat la un casting pentru a intra în trupa Impact. Formată în anul 1999 din Cristina şi Rareş Timiş, Impact a fost una dintre cele mai de succes trupe româneşti de după Revoluţie, mai ales datorită faptului că a fost prima formaţie al cărui sound semăna cu cel din străinătate.

Impact a lansat numeroase hit-uri, printre care „Te iubesc”, „Lasă-mă să visez”, „Departe de tine”, „Clipe” şi „Babe”. În 2009, Rareş a părăsit trupa, fiind înlocuit de Gabriel Bălan, însă 2012 a adus sfârşitul proiectului Impact. Cristina şi Gabriel au decis să se concentreze pe proiectele solo, iar la finele lui 2012 s-au căsătorit, urmând ca în 2013 să devină părinţii a doi băieţei gemeni, Toma David şi Matei Nikolas.

Citeşte mai mult pe www.dcnews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×