Scandal la un liceu de muzică din Cluj! Elev, BATJOCORIT de învăţătoare

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/04/2015, 16:23
Scandal la un liceu de muzică din Cluj! Elev, BATJOCORIT de învăţătoare

Scandal la Liceul de Muzică „Sigismund Toduţă” din Cluj-Napoca. O învăţătoare care predă la clasa I a jignit şi umilit un elev de 7 ani. Femeia a ţipat la unul dintre şcolari şi l-a jignit, pentru că nu a ştiut să rezolve un exerciţiu.

Învăţătoarea a ridicat tonul la elevul respectiv şi l-a jignit în repetate rânduri pentru că nu a rezolvat corect un exerciţiu, conform site-ului stiridecluj.ro.

”Mă tu eşti nebun la cap, unde ai văzut, de ce scrii zero, măi băiatule? Pune zero la rezultat. Mă tu eşti normal la cap? Mă tu eşti normal la cap, tu eşti întreg? Unde ai văzut pus acolo? Tu nu eşti în stare să urmăreşti o dată cu noi? Mă tu eşti normal, mă băiatule? (…) A scris trei imbecilităţi pe prima coloană. Mă băiatule, tu eşti întreg? Unde îţi stă mă capul? Vino d…. la catedră să te păzesc ca pe un copil mic. Jumătate de creier ce eşti! Adu-ţi scaunul să fii supravegheat ca bebeluşii. Bebeluş!”, a strigat învăţătoarea la copil.

Situaţia de la Liceul „Sigismund Toduţă” a ajuns şi la urechile inspectorilor şcolari, după ce un grup de părinţi a semnat o sesizare care a fost depusă la Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj.

În acest moment facem o anchetă, există o sesizare depusă la inspectorat de un grup de părinţi pe situaţia aceasta. S-a constituit o comisie de anchetă de la nivelul ISJ şi aşteptăm rezultatele”, a declarat pentru Vocea Transilvaniei, Andreea Coroian Goldiş, purtătorul de cuvânt al ISJ Cluj

sursa: libertatea.ro 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×