SCANDAL la Eurovision! Florin Chilian acuză TVR şi invocă DNA

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/03/2017, 15:44
SCANDAL la Eurovision! Florin Chilian acuză TVR şi invocă DNA

Florin Chilian a reacţionat violent pe pagina de Facebook după ce a fost eliminat din Selecţia Naţională Eurovision de votul juriului şi se întreabă: „Oare Curtea de Conturi a României, DNA, Parchetul General nu se sesizează odată şi odată în legătură cu ilegalităţile făcute de TVR pe bani publici de ani de zile, tot aranjând aceste „concursuri de creaţie”?!”.

Îmi cer iertare. Este mai rău decât credeam că poate fi. The Yodeling undeva prin 2012 – 2013, dacă nu chiar mai devreme. Iar asta e din 2014 de la „Vocea României”. Nu era si despre originalitate #Eurovisionul asta 2017?! Partea cu iodeleit-ul este quasi identica sau e voie 4% peste tot?!

În artă nu există obiectiv, aşadar aceasta este părerea mea subiectivă, evident.
Cum ziceam: #TVR #Eurovision Un aranjament jenant. Se cunoştea câştigătorul finalei nationale a #Eurovision2017. Un compozitor român cu o piesă românească despre România. O piesă românească despre cum se strâng şi comunică ciobanii cu văcuţe mov pe dealurile Elveţiei. Cred, nu ştiu sigur. N-am priceput ce zic reprezentanţii României pentru că nu cunosc limba română în care a fost cântată. Cam atât despre identitatea naţională a reprezentării României la Eurovision 2017.

Ca să nu fiu răutăcios până la capăt, pot spune că, pe alocuri, yodele-itul fetei din semifinală seamănă prea tare cu o gargară ultrafonică venită brusc după o partidă de sex reuşită numai pe jumătate. Gargara făcută în fugă, pe furiş, fix înainte de a fugi acasă, din dorinţa nestăvilită de a uita gustul naşpa rău din gură.

Oare Curtea de Conturi a României, DNA, Parchetul General nu se sesizează odată şi odată în legătură cu ilegalităţile făcute de TVR pe bani publici de ani de zile, tot aranjând aceste „concursuri de creaţie”?! Deturnarea banilor telespectatorilor care dau mesaje plătite este furt din proprietetea privată!

O ruşine naţională. Juriul are onoarea de a ne fi trimis în genunchi – o fi puterea obişnuinţei?! Nu zic, da’ntreb şi eu aşa… – la un concurs internaţional, numai pentru a pleca de acolo în patru labe după ce vom fi fost vizitaţi în gură şi nu numai – pe meritul nostru conferit de cele două poziţii amintite – de toate celelalte delegaţii participante din poziţia normală, în picioare, la Kiev”, scrie Florin Chilian pe pagina lui de socializare.

Sursa: stiripesurse.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×