Acuzaţii grave după ce Voltaj a cîştigat finala Eurovision 2015

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/03/2015, 10:45
Acuzaţii grave după ce Voltaj a cîştigat finala Eurovision 2015

Voltaj a câştigat finala Eurovision România 2015 după ce a obţinut cele mai multe puncte în urma votului publicului şi al juriului. Piesa „De la capăt” a primit 12 puncte de la public şi 12 din partea juriului, obţinând în final un total de 24 de puncte, la Selecţia Naţională Eurovision 2015, care anul acesta s-a desfăşurat la Sala Polivalentă din Craiova.

Mai mulţi fani ai celebrului concurs s-au arătat profund dezamăgiţi că trupa Voltaj a ieşit învingătoare în urma finalei naţionale Eurovision. Aceştia spun că Luminiţa Anghel ar fi trebuit să câştige concursul. Mai mult decât atât, o acuză pe Liana Stanciu că ar fi favorizat trupa Voltaj să câştige finala. Pe de altă parte, Liana Stanciu, contactată de DC News, a negat toate acuzaţiile care i se aduc.

„Cine sunt eu? Eu sunt un angajat al postului Magic FM. Nu eu am decis să vină trupa Voltaj în emisiunea de la radio. Anul trecut s-a scris că îmi favorizez soţul. Anul acesta s-a vehiculat povestea cu trupa Voltaj. Cam până unde poate merge chestia asta? Nu am nicio legătură cu trupa Voltaj. Întrebaţi managementul Magic FM de când se promovează Voltaj acolo. Ceea ce fac eu în TVR este o chestiune în legătură cu străinătatea. Eu nu fac parte din juriu şi nici nu am stabilit juriul. Cine sunt eu să favorizez câştigătorii? Să fim serioşi!”, a spus Liana Stanciu pentru DC News.

„Repet: Eu nu sunt o persoană de decizie la Magic FM. Eu sunt angajată printr-un contract. Decizia ca trupa Voltaj să fie invitată la Magic FM nu a fost a mea. Nu îmi aduc aminte să fi aflat de la cineva din managementul Magic FM că o anumită trupă din finala naţională Eurovision şi-ar fi dorit să vină la radio şi să fi fost refuzată. Repet: Selecţia naţională este a juriului şi a publicului. Eu nu am nicio legătură”, a mai spus Liana Stanciu.

Voltaj – „De la capăt” (Finala Eurovision România 2015)

Iată câteva mesaje postate de fanii Eurovision pe pagina de Facebook Eurovision Song Contest România-FREE ZONE:

„Îmi vine să plâng. Nu ştiu ce să fac. Mă simt furat până la oase. Afonii şi bufonii dictează şi ei nu aud muzica! Vedeţi, de aia nu este bine să fii artist în ţara asta de doi lei ! Serios, ÎMI VINE SĂ PL NG! Cui să te adresezi? Dacă se respectă ca şi trupa. Nu intră în Selecţie cu piesa aia şi cu mesajul ăla! RUŞINE!”.

„Mi-e scârbă, silă, greaţă. Ruşine TVR. Din cauza oamenilor ca voi Romania e exact ca şi cântecul pe care l-aţi ales: de rahat!”

Citeşte mai mult: www.dcnews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×