Scandal la cel mai înalt nivel, în Biserica Ortodoxă! Patriarhul rus, acuzat de trafic cu ţigări de 14 miliarde de dolari!

Ionuţ Cataramă   
in Stiri de ultima ora
14/03/2018, 11:54
Scandal la cel mai înalt nivel, în Biserica Ortodoxă! Patriarhul rus, acuzat de trafic cu ţigări de 14 miliarde de dolari!

“Omul ăsta nu a coborât din cer, nu a venit din rai şi nu este mesagerul lui Isus Hristos. Este cunoscut ca mitropolitul rus al tutunului. Din 1996, el a exportat ţigări fără accize de 14 miliarde de dolari. De atâţia bani – 14 miliarde de dolari, a vândut acest şmecher, şi de 4 miliarde de dolari – vin pentru nevoile bisericii.

Şi încă mai are tupeul ca în prezenţa preşedintelui să vorbească despre „adevăr”?

Are avion privat. Ceasul lui costă 30.000. Cine e el?

Ăsta nu e preot ortodox, e agentul Mihailov – agent al KGB-ului sovietic. Iar acest agent KGB vine şi ne povesteşte nouă ce este adevărul şi ce nu este? Nu se poate aşa ceva”, a spus Simeonov despre Kiril, potrivit ild.net, preluat de www.evz.ro.

“Occidentalii cunosc foarte puţine lucruri despre noul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Ruse, Kiril. Mulţi ruşi îl cunosc ca fiind un mare orator şi gazda unui emisiuni TV săptămânale „Cuvântul pastorului”.

Totuşi, foarte puţini ştiu că Patriarhul (Vladimir Gundyaev în paşaport), un miliardar şi un fost agent KGB, a făcut avere din vânzări de tutun, alcool şi carburanţi. Din cauza activităţilor sale organizaţiile non-profit au fost scutite de plata taxelor la stat. Noul lider ortodox este pasionat de jocuri cu stocuri, curse auto, schi alpin şi de reproducerea a rase exclusive de câini. El deţine vile în Elveţia şi un penthouse, cu vedere la Catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova”, scria timpul.md în septembrie 2013.
 
Sursă: www.evz.ro

Ştirea MOMENTULUI

FATA celei mai batrane mame din România a şocat Internetul! Cum s-a pozat ELIZA ILIESCU! A ajuns de nerecunoscut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.