Video. Scandal într-un avion plin de români. De la ce a pornit totul

Eduard Nicolae Popa    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
04/02/2018, 21:09
Video. Scandal într-un avion plin de români. De la ce a pornit totul

Un pasager a surprins pe imagini momentul în care o pasageră româncă a adresat cuvinte dure uneia dintre asistentele de zbor înaintea de decolarea avionului către Italia. Potrivit DCNews.ro, motivul pentru care călătoarea a devenit foarte vocală la adresa stewardesei şi a celorlalţi pasageri pentru că nu a fost lăsată să meargă la toaletă. VEZI VIDEO MAI JOS

Pilotul a decis anularea decolării şi a cerut intervenţia poliţiei. Potrivit regulilor aviatice, dacă se va constata că pasagera a fost de vină, ea poate fi dată în judecată de compania aeriană pentru a recupera pierderile suferite din cauza întârzierii zborului.

Specialist: „Pilotul a procedat corect”

”Pilotul a procedat corest, a întrerupt decolarea şi a chemat poliţia. Dacă scandalul ar fi continuat în timpul zborului, s-ar fi amplificat şi ar fi condus la obligaţia comandantului, potrivit procedurii, să aterizeze pe primul aeroport ca să rezolve situaţia. Aşa, au întârziat aproape o oră, imputabilă acestei pasagere şi se vor lua măsurile care se impun” a spus pentru Antena 3 fostul şef al Direcţiei Aviaţie Civilă, Sorin Stoicescu.

Imaginile cu scandalul dintre pasageră, stewardesă şi ceilalţi călători au fost distribuite de cel care a filmat pe reţelele de socializare, unde clipul s-a viralizat şi a adunat mii de reacţii şi share-uri şi peste 500.000 de vizualizări. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×