Scandal înainte de premiile Oscar 2019! Schimbare importantă la ediția din acest an

Ana Chivu   
în Instant Articles
10/12/2018, 14:31
Scandal înainte de premiile Oscar 2019! Schimbare importantă la ediția din acest an
Kevin Hart s-a răzgândit! Acesta nu mai dorește rolul de prezentator al premiilor Oscar 2019!

Controverse înainte de decernarea premiilor Oscar 2019. Din păcate, Kevin Hart a renunțat la rolul de prezentator chiar înainte de a începe așteptatul eveniment. De curând a fost anunțat că actorul cunoscut va fi cel care va fi în prim plan la așteptatele gale.

Din nefericire, acesta a renunțat la rolul său. Comediantul Kevin Hart s-a răzgândit imediat după ce a acceptat oferta, fapt ce a dus la un scandal uriaș. De ce a ajuns actorul să renunțe la rolul de prezentator? Ce l-a făcut să se răzgândească?

Scandal înainte de premiile Oscar 2019!

Decizia celui care va prezenta premiile Oscar anul acesta nu a fost făcută publică de mult. Din păcate pentru fanii lui Kevin Hart, acesta s-a răzgândit la scurtă vreme după ce a acceptat oferta organizatorilor. Se pare că refuzul lui de a mai fi prezentator la galele Oscar 2019 a fost din cauza reacțiilor fanilor renumitului show.

Unele comentarii homofobe din trecut i-au adus sfârșitul prematur al rolului de gazdă la premiile Oscar. Fanii și admiratorii show-ului din toată lumea au dezgropat lucruri de multă vreme uitate de comediant, de pe vremea în care nu era atât de atent la lucrurile lansate în spațiul public.

Kevin Hart renunță la a fi gazda premiilor Oscar 2019!
Kevin Hart renunță la a fi gazda premiilor Oscar 2019!

Neatenția din trecut se pare că i-a adus multe vorbe dure din partea publicului, așa că a fost nevoit să renunțe la oferta primită. Academia Americană de Film i-a cerut acestuia să-și ceară iertare, astfel să rezolve toate problemele apărute. Kevin Hart a decis doar să renunțe la rolul de prezentator al premiilor Oscar 2019, probabil asumându-și greșelile din trecut.  Comediantul a făcut anunțul fericit că va fi prezent la premii în rolul oferit în ziua de 6 decembrie, iar doar cu o zi mai târziu, pe 7 decembrie, s-a râzgândit. Tensiunile create de public și fani l-au făcut să creadă că nu este locul său acolo, așa că a renunțat la a fi gazdă în cea de 91-a gală a Premiilor Oscar. Toate comentariile pe care aceștia au crezut că sunt nepotrivite și chiar și jignitoare erau adunate din numeroasele sale numere de stand-up unde a atacat în mod direct orientarea sexuală a unor persoane.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×