SPOVEDANIA lui Keşeru: „Nu mi-am înşelat NEVASTA!”

Daniel Vlad   
în Monden
22/05/2014, 16:00
SPOVEDANIA lui Keşeru: „Nu mi-am înşelat NEVASTA!” GALERIE FOTO

UPDATE 22.05.2014 Claudiu Keseru trăieşte o adevărată dramă după ce a fost surprins de paparazii în maşină, cu amanta, lîngă nişte boscheţi. În aceste condiţii, ieri şi chiar azi, înainte de intrarea în cantonament a steliştilor, Laurenţiu Reghecampf a avut o discuţie cu jucătorul său pentru a se asigura dacă acesta poate să fie apt mental pentru meciul cu Astra Giurgiu. „Mister, eu sînt în acele fotografii, nu pot să mint sau să neg acest lucru, dar vă jur că nu am făcut nimic cu femeia respectivă. Ştiu că în joc este şi imaginea Stelei şi căsnicia mea, dar nu mi-am înşelat soţia”, s-a justificat atacantul clubului din Ghencea în faţa antrenorului. Totodată, surse din anturajul steliştilor ne-au dezvăluit că jucătorul le-a spus acelaşi lucru şi colegilor săi însă aceştia nu l-au crezut, dar au încercat să îi ridice moralul pentru meciul cu Astra Giurgiu. Mai mult, Keşeru a încercat să-şi împace soţia, care l-a şi dat afară din casă, ieşind cu ea în oraş pentru a lămuri scandalul aventurii. 

………………………………….

UPDATE 18:58 / Scandalul în care s-a lăsat implicat are un final nefericit pentru atacantul campioanei. Soţia lui Claudiu Keşeru a aflat din presă despre relaţia extraconjucală pe care o avea partenerul său de viaţă şi a reacţionat imediat. Conform Cancan, care citează surse apropiate cuplului, Laura Keşeru a fost siderată la aflarea veştii şi l-a băgat pe fotbalist în şedinţă. Se pare că tonul folosit în discuţie a fost unul extrem de dur, iar deznodămîntul e unul trist pentru Claudiu. Acesta a fost efectiv dat afară din casă de nevastă şi, după ce dialogul dintre cei doi s-a consumat, Keşeru şi-a luat cîteva haine şi a plecat din apartamentul conjugal.

_______________________________________________________________________________________________________

Atacantul campioanei Steaua, Claudiu Keşeru, a fost surprins de fotoreporter în timpul unei întâlniri fierbinţi cu o blondă.

Golgheter la fotbal, dar şi în viaţa particulară! Atacantul Stelei, Claudiu Keşeru, reuşeşte să jongleze cu femeile din viaţa lui aşa cum face cu mingea pe terenul de joc. Sportivul în vârstă de 27 de ani a fost prins în ofsaid de fotoreporterii Click!: şi-a dat întâlnire cu o femeie – alta decât soţia sa – în “boscheţi”, iar imaginile sunt mai mult decât grăitoare.
Claudiu Keşeru avea imaginea unui fotbalist atipic. Nu ieşea în evidenţă cu nimic în afară de ceea ce făcea pe teren, n-a fost implicat în scandaluri, nu are o viaţă de noapte la fel de atractivă ca a altor jucători şi nici nu a fost surprins călcând strâmb.

Laura şi Claudiu au fost la cumpărături în urmă cu câteva zile, pozând într-un cuplu fericit

1

Asta până de curând, pentru că fotbalistul a comis-o serios, iar noi avem dovada! Însurat din 2012 cu Laura,cea despre care spunea că este „femeia vieţii lui”, atacantul Stelei a reuşit să o facă lată! Keşeru, campion în acest sezon cu Steaua, şi-a dat întâlnire cu o tânără într-un loc public, dar ferit totuşi de ochii curioşilor.

După ce s-a urcat în maşina amantei, Claudiu a sărutat-o cu foc

5

Momentele de tandreţe s-au repetat, cei doi părând foarte încinşi

5 (1)

Keşeru a avut grijă să nu cumva să existe vreun fir de păr blond pe hainele sale

5 (4)

Fotbalistul a ajuns primul la destinaţie, şi-a parcat maşina şi a verificat zece minute zona, pentru a fi sigur că nu are parte de „spectatori”. La scurt timp a ajuns şi blonda pe care o aştepta. Claudiu s-a urcat în maşina fetei şi, surpriză! După câteva minute a început să o sărute pasional. Şi a sărutat-o, şi a sărutat-o, până când lucrurile s-au încins la maximum. Dintr-odată, fata s-a aplecat şi a dispărut din raza vizuală a fotoreporterilor.

După aproximativ o oră, atacantul s-a dat jos din maşină şi şi-a aranjat pantalonii

5 (2)

A durat câteva minute până când blondina şi-a ridicat capul şi şi-a reluat locul pe scaunul şoferului, într-o poziţie firească. A urmat iar o repriză de sărutări, apoi lucrurile s-au mai liniştit şi cei doi au trecut de la fapte la vorbe.

Au discutat preţ de aproape o oră, apoi Claudiu s-a dat jos din maşină şi, tacticos, şi-a aranjat pantalonii şi şi-a verificat atent tricoul, ca nu cumva vreun fir de păr blond să-l dea de gol în faţa soţiei. Şi-a luat la revedere de la amanta care i-a oferit momente de plăcere şi a plecat spre casă.

A marcat un gol pentru tricolori

Claudiu Keşeru a revenit în campionatul românesc după ce a petrecut 11 ani în străinătate, în Franţa, unde a evoluat la Nantes, Libourne, Tours, Angers şi Bastia. A semnat cu Steaua în iarnă şi a reuşit să marcheze de şase ori pentru echipa campioană. La naţionala de seniori a României are o selecţie şi un gol.

S-au căsătorit după zece ani de relaţie

1 (1)

Claudiu şi Laura se cunosc de la 14 ani. Au trecut prin multe împreună, Laura fiind cea care l-a ajutat pe fotbalist să treacă peste cea mai neagră perioadă a vieţii sale: decesul tatălui său.

5 (3)

Atacantul a fost puternic zdruncinat de moartea părintelui, iar iubita i-a fost alături şi chiar a renunţat la viaţa ei din România, pentru a merge în Franţa şi a sta cu el. Relaţia lor a devenit din ce în ce mai puternică şi au decis în 2011 să facă pasul cel mare.

Şi-au programat nunta pentru sfârşitul lunii mai, 2012, la Oradea. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Apostol Andrei, iar petrecerea la o sală de nunţi din cartierul Nufărul, cartier unde sportivul a copilărit. Au avut 180 de invitaţi la chef, printre aceştia fiind colegi de la echipa franceză Angers, unde orădeanul juca la momentul respectiv, dar şi de la FC Nantes, echipă la care Claudiu a stat aproape şapte ani.

Alături i-au fost şi fotbaliştii Cristian Cigan, Răzvan Fărcuţa şi Sebastian Achim, foşti colegi de juniorat la FC Bihor, dar şi Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, alături de iubita lui, Irina, fosta componentă ASIA. Atât mirele cât şi mireasa au fost furaţi, cea mai grea misiune de recuperare având-o Keşeru, care pentru a-şi primi mireasa înapoi a trebuit să facă duble cu mingea de fotbal. Petrecerea a ţinut până la 7 dimineaţa.

sursa: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×