Scandal după ce Mukinka a câștigat finala iUmor. Fanii emisiunii au reacționat imediat

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
14/12/2019, 14:48
Scandal după ce Mukinka a câștigat finala iUmor. Fanii emisiunii au reacționat imediat
Fanii emisiunii iUmor nu cred că Mukinka merita să câștige sezonul 7. Sursa foto: a1.ro

Emisiunea iUmor de la Antena 1 și-a desemnat aseară, 13 decembrie, marele câștigător al sezonului șapte. Mulți dintre fanii show-ului nu au fost mulțumiți de Mukinka, concurentul care a plecat acasă cu premiul de 20.000 de euro.

Câștigătorul iUmor nu este pe placul fanilor emisiunii de la Antena 1

Mukinka Chibanga este tânărul de origine africană care a câștigat premiul cel mare al emisiunii „iUmor” de la Antena 1. Concurentul a prezentat în finală un număr de stand-up comedy în care a vorbit despre tradițiile românilor de sărbători.

Tânărul a încercat să explice cum se spune „La mulți ani!” cu ocazia sărbătorilor onomastice sau cum se pupă sărbătoritul de Sfântul Andrei și Sfântul Ion. „Eu primesc felicitări de Black Friday”, a spus concurentul. Din nefericire, numărul său nu a fost apreciat de toată lumea, iar fanii au reacționat imediat.

Foarte multe dintre persoanele care au comentat au spus că Mukinka nu merita să câștige premiul cel mare pentru că alții au fost mult mai buni. Printre concurenții care ar fi meritat, spun fanii, se numără Silviu Gherman, Patrick Cottet sau Dan Țuțu.

Fanii emisiunii de la Antena 1 au reacționat după aflarea câștigătorului

 „Ce a făcut, pe voi v-a cucerit faptul că a învățat limba, că altfel erau alții dispuși la premii”, „Silviu mi s-a părut cel mai bun! Păcat!” , „A fost manevră. Țuțu, de departe, cel mai bun”

 „What???? El a câștigat??? De ce, că naște nevastă-sa? Caz social și ăsta? Nu merită, a fost doar bun, dar nu cel mai bun … SMS-urile sunt doar abureală, este clar … Pe departe trebuia să câștige Gherman sau Patrick, au fost cei mai grozavi” , au fost doar câteva dintre mesajele fanilor. 

Cine sunt concurenții pe care fanii îi vedeau câștigători

Silviu Gherman a avut un finală tot un număr inedit. Concurentul a venit cu o transmisiune în direct cu Adrian Păunescu și Iosif Sava. Silviu a încercat să spună o poezie despre mașina sa de spălat, dar a fost întrerupt mereu de cei doi critici literari.

Concurentul a îmbinat numărul de umor cu momente artistice și a demonstrat cum reacționează persoanele vârstnice.

Patrick Cottet Moine a făcut și de această dată show pe scena de la iUmor, dar tot nu a plecat acasă cu premiul cel mare. Talentul său rar, shimonoselile și expresiile faciale au provocate râsete în toată sala.

„Un artist desăvârșit, incontestabil, face artă din momentele lui”, a spus Delia, scrie a1.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×