Scandal de proporţii într-o şcoală din Argeş. Elevii nu se pot concentra cu ochii la portjartierul profesoarei de româna!

Mirela Apostol  
înHotnews
23/04/2016, 20:28
Scandal de proporţii într-o şcoală din Argeş. Elevii nu se pot concentra cu ochii la portjartierul profesoarei de româna!GALERIE FOTO

O profesoară de şcoală generală din judeţul Argeş a stârnit pasiuni aprinse în rândul elevilor, pentru felul deosebit de sexy în care se îmbracă. Doamna în cauză a primit plângeri din partea părinţilor, care o acuză de slabele rezultate la învăţătură ale băieţilor, care nu se pot concentra cu ochii la portjartierul doamnei!
Doamna profesoară în cauză a facut furori în şcoala generală, dar nu pentru măiestria cu care predă ci pentru felul în care arată. Dumneaei este conştientă de acest lucru şi se expune cu mândrie, fotografiile postandu-le pe reţeaua de socializare. Nu le face însă în vreun studio, ci chiar în sala de clasă, sau in cancelarie, folosind costumaţia cu care apare zilnic şi în faţa elevilor.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE
Nu e de mirare că doamna profesoară de liumba română a stârnit ample pasiuni printre elevi, evident, băieţi, mulţi dintre ei aflându-se la vârsta pubertăţii.

Contul de pe reţeaua de socializare deţinut de Georgiana P. este asaltat de fani, iar acest lucru este de înţeles pentru că profa este o pată de culoare, un ”model” pentru fetele simple de la ţară abia intrate la vârsta adolescenţei.

Unii părinţi sunt însă nemulţumiţi şi au făcut plângeri pentru slabele rezultate la învăţătură ale elevilor de sex masculin, care nu se pot concentra la conjugarea verbelor din cauza fustiţei prea scurte, cu portjartierul la vedere al doamnei profesoare, care, trebuie să recunoaştem, arată foarte bine pentru vârsta aproximativă de 40 de ani.

Sursa: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×