A supravieţuit, dar arată acum ca un super-erou ieşit la pensie! De ce s-a umflat aşa bărbatul asta! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Hotnews
12/10/2017, 22:51
A supravieţuit, dar arată acum ca un super-erou ieşit la pensie! De ce s-a umflat aşa bărbatul asta! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Un scafandru din Peru trece prin cea mai grea perioadă din viaţa lui! starea în care se află acum bărbatul a uimit lumea medicală, deoarece, în mod normal, trebuia să fie mort. Însă peruvianul a rămas cu o alură de supererou retras la pensie.

Alejandro Ramos Martinez pescuia fructe de mare din ocean, pe care le vindea pentru a face rost de banii necesari familiei sale. Într-una din zile, bărbatul a intrat în ocean, ca în oricare altă zi. În ziua aceea se pare că a coborât mai mult decât de obiceo în apă. la ieşire însă, acesta a făcut o greşeală care îi putea fi fataşă. S-a ridicat la suprafaţă prea repede, iar azotul acumulat în sânge s-a eliminat mai rapid decât trebuia. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Scafandrul umflat cu azot vrea să se vindece

În mod normal acest lucru ar fi fatal, dar organismul bărbatului a reacţionat diferit: moleculele de azot s-au grupat în jurul muşchilor iar corpul lui s-a umflat extrem de tare. Şi medicii care se ocupă de cazul lui spun că nu au mai văzut aşa ceva şi nu îşi pot da seama dacă viaţa lui Alejandro este sau nu în pericol.

Momentan, bărbatul face o serie de tratamente cu oxigen într-o cameră specială, dar doctorii nu exclud o operaţie complexă pentru eliminarea azotului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×